Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Robberechts Twinn schuifdeurkast

Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn
Robberechts Twinn

 

Robberechts Twinn akoestische kast

Robberechts Twinn schuifdeurkasten bieden nieuwe mogelijkheden bij de spaceplanning voor uw archivering. De kasten kunnen in modules van 2 of 3 rompen geplaatst worden met de deuren in dezelfde richting of gespiegeld. In deze laatste variant zijn de naast elkaar liggende rompen respectievelijk aan de voor- en achterzijde toegankelijk.
De kasten zijn verkrijgbaar met volle metalen deuren of met geperforeerde metalen deuren voorzien van een akoestisch dempende mousse. Drie verschillende perforaties (rechthoekig, rond en vierkant) vormen het standaard programma.
Op aanvraag zijn andere ponspatronen leverbaar.

De kasten kunnen op het einde van hun levenscyclus volledig gedemonteerd worden, waardoor de verschillende grondstoffen ter recyclage kunnen worden aangeboden.

Attesten & normeringen:

Het Twinn programma is met succes getest door de TV op onderstaande normen mbt ergonomie, sterkte en duurzaamheid:
DIN EN 14073-2:2004
DIN EN 14073-3:2004
DIN EN 14074:2004
DIN Fachbericht 147:2006

De Twinn kasten werden met succes getest op hun geluidsabsorberend karakter in het akoestisch laboratorium van Peutz in Mook (NL) volgens volgende norm:
ISO 354:2003

Romp:

De schuifdeurkasten bestaan uit 2 of 3 metalen rompen (breedte 80, 100 of 120 cm) , die op locatie tot ��n geheel gemonteerd worden. De kasten zijn toegankelijk aan ofwel ��n zijde, ofwel kunnen de rompen gespiegeld aan elkaar geplaatst worden, waardoor de ene romp langs de voorzijde en de andere romp langs de achterzijde toegankelijk is.
De rompen van de kast zijn monobloc gelaste constructies met verstevigde zijkanten en bodem. De plaatdikte van de kasten varieert van 1,2 tot 0,8 mm.
In de bodem van elke romp zijn 2 Omega-vormige profielen gelast (plaatdikte 1,2 mm), waarin 4 van binnenuit regelbare stelvoeten (d.m.v. inbussleutel) gemonteerd worden. De bodem van de kast is zodanig geconstrueerd zodat er steeds een vrije ruimte van 5 mm is tussen de sokkel en grond.
Aan de binnenzijde werd de bodem verhoogd, zodat er geen niveauverschil meer aanwezig is tussen de bodem en sokkel.
De regelvoeten hebben een bolle onderkant en zijn getefloniseerd waardoor de kasten goed verschuifbaar zijn.
In het dak van de kast is een rail voor hangklassement voorzien.
De rug van de kast is uit één opliggende metalen plaat en garandeert een mooie afwerking, waardoor de kast als scheidingswand kan dienen.
De binnenzijkanten van de kast zijn voorzien van perforaties voor het bevestigen van de binnenuitrusting. De accessoires kunnen in stappen van 20 mm verplaatst worden.

Deuren en slot

Elke deur is afzonderlijk afsluitbaar dmv een 2-punts-cilinderslot met 1 plooisleutel en 1 vaste sleutel. Het slotnummer is zowel gegraveerd in het slot als op beide plooisleutels. De beide slotpinnen bewegen in tegenovergestelde richting.
De geleiders worden voorgemonteerd op de kastrompen. De runners lopen op wielen aan de boven- en onderzijde. De onderste wielen zijn kogelgelagerd.
Voor de deuren bieden wij verschillende afwerkingsniveaus. U heeft de keuze tussen:
-Akoestisch dempende deuren: deze zijn vervaardigd uit geperforeerd metaal en opgevuld met een akoestisch dempende mousse van Akotherm. De kast werd in deze configuratie met succes getest op zijn akoestische eigenschappen volgens de ISO 354 norm (attest in bijlage toegevoegd). De mousse is standaard beschikbaar in de kleuren wit en zwart. Optioneel worden 22 extra kleuren aangeboden. De mousse is vrij van chemische bindmiddelen, is huidvriendelijk, anti-allergisch, vormstabiel, niet giftig en geeft geen stofvorming.
- Standaard zijn 3 perforaties mogelijk : een rechthoekige, vierkante of cirkelvormige ponsing.
- Volle metalen deuren.
Optioneel is een softclosing beschikbaar die gemonteerd kan worden op de buitenste deuren (geen softclosing voor de middelste deur in de configuratie met 3 deuren).

Afwerking

Alle metalen onderdelen van de kast zijn voorzien van een epoxy poedercoating.
Rugpanelen in stof of in geperforeerd metaal opgevuld met een akoestisch dempende mousse, kunnen optioneel besteld worden.
De bovenzijde van de kast moet afgewerkt worden met een topblad in metaal of melamine.

Uitrusting en accessoires

De kasten worden leeg aangeboden.
Voor het overzicht van de aangeboden accessoires verwijzen wij naar de prijslijst.
De binnenuitrusting is om de 20 mm in de hoogte instelbaar.
De legborden zijn multifunctioneel en gemaakt uit ge�poxeerd staal. De legborden hebben een draagvermogen van min. 75 kg per strekkende meter, zonder dat er een doorbuiging ontstaat van meer dan 3 mm bij een gelijke belasting, gemeten vooraan in het midden van het legbord.
De voor� en achterkant zijn gevormd dmv 3 plooien; de zijkanten hebben 1 plooi.

Een anti-kantelsysteem wordt geactiveerd dmv een staafverbinding tussen 2 uittrekbare accessoires, glijdend op telescoopgeleiders (= antikantelsysteem ISL 3 van Thomas Regout). Dit systeem verhindert dat meer dan 1 accessoire tegelijkertijd kan uitgetrokken worden.

Robberechts Twinn afmetingen:

Diepte: 55 cm
Hoogte: 87, 123, 159, 195 cm
Breedte: 160, 200 en 240 cm minimaal.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Robberechts Twinn.