Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Beta

Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta
Tecno Beta

Ontwerp: Pierandrei Associati  Collectie: 2012 

Tecno Beta

Beta van Tecno is in staat te reageren op de verschillende behoeften van de moderne werkomgeving. Het vergemakkelijkt het herconfigureren van de ruimte, past zich aan de nieuwe manieren van werken en voldoet aan de behoeften van de nieuwste IT-systemen, zoals oplaadsystemen voor mobiele telefoons geïntegreerd in het tafelblad.
Het Beta kantoorwerksysteem maakt gebruik van de resultaten van de meest recente sociologisch onderzoek naar de kantoren van vandaag. Kantooromgevingen moeten in staat zich aan te passen en te evolueren om de uitwisseling van ervaringen en het naast elkaar bestaan van verschillende werkmethoden aan te moedigen.

h3>Onderdelen van de Tecno Beta kantoorwerksystemen

De Tecno Beta bestaat uit drie basiscomponenten: kasten, bureaus en accessoires. De ruggengraat is een metaalconstructie van 120 cm in lengte dat de ondergrond waarop de vele functies en eigenschappen van het Beta-systeem op gebouwd kunnen worden. De bureaus zijn platforms waarop mensen individueel en collectief aan kunnen werken.
De bureaus zijn in hoogte verstelbaar.

Meegroeien of krimpen

Wanneer de organisatie groeit, kan het Beta systeem eenvoudig worden uitgebreid door dezelfde elementen toe te voegen. Indien de organisatie kunnen de modulaire systemen van Beta eenvoudig aan te passen in een kleinere formatie.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Beta.