Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Pons

Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons
Tecno Pons

Ontwerp: Rodolfo Dordoni  Collectie: 2011 

Tecno Pons D011

De Pons bank en tafel, ontworpen voor Tecno door Rodolfo Dordoni werd speciaal ontworpen om wachtruimtes, lounges en overige openbare omgevingen te voorzien van passend meubilair De Tecno Pons D011 wordt gekenmerkt door de modulaire mogelijkheden, de eenvoudige montage en uiterst flexibele componenten, zoals verschillende zitelementen en bijzettafels.
Het ontwerp van het systeem is voorzien van diverse elementen die kenmerkend zijn voor de overige Tecno collecties (poten en afwerkingen) en integreert daarom perfect met andere Tecno producten.

Kenmerken Tecno Pons

Het systeem omvat een basis op modulaire elementen voorzien van een aantal universele koppelingen, waarbij alle vormen van zitting, rugleuning en een tafel (120 x 80 cm, 160 x 80 cm, diameter 130 cm) kan worden bevestigd. Dankzij de elementen die in veel verschillende posities worden gemonteerd, is het systeem zeer eenvoudig te personaliseren en aan te passen aan uw behoeften.

Gebruikte materialen Tecno Pons

De aluminium bases zijn ofwel gepolijst of geverfd in mat donkergrijs. De tafelbladen kunnen worden geleverd in zwart gelamineerde FS, mat wit of donkergrijze lak, hoogglans wit of donkergrijze lak, wit Carrara marmer of zwarte Marquina marmer.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Pons.