Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tom Dixon Melt

Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt
Tom Dixon Melt

Ontwerp: FRONT  Collectie: 2015 

Tom Dixon Melt

De Melt lamp van Tom Dixon lijkt op een gesmolten bol, vandaar de naam Melt. Samen met het ontwerperscollectief Front uit Zweden is deze lamp ontworpen.

Brandende spiegels

Als de lamp niet aan staat lijkt de Tom Dixon Melt op een spiegel, maar wanneer je de lamp laat branden, dan geeft dit een kosmisch effect.
Doordat de Melt verkrijgbaar is in verschillende afmetingen en afwerkingen, zoals chroomkleurig, goudkleurig en bronskleurig kun je er eindeloos mee spelen door allerlei combinaties te maken, maar uiteraard kan de Tom Dixon Melt lamp alleen ook goed opgehangen worden.

Ook leverbaar als staande lamp en bureaulamp

In 2016 is de Melt-serie uitgebreid met een staande lamp en tafellamp.

Gebruikte materialen

De Tom Dixon Melt hanglampen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is een stevig, hard en helder transparant materiaal dat in tegenstelling tot de meeste andere kunststoffen hoge temperaturen aankan.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tom Dixon Melt.