Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

&Tradition Spinning

Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning
Tradition Spinning

Ontwerp: Benjamin Hubert  Collectie: 2010 

&Tradition Spinning hanglamp

De vorm van de tol was de inspiratiebron van de &Tradition Spinning hanglamp. Wanneer je de hanglamp om zou draaien en het snoer weghaalt, kan je hem als tol gebruiken. Dit adviseren wij uiteraard niet!

Kenmerken &Tradition Spinning hanglamp

De kap van de hanglamp is gemaakt uit 1 stuk gelakt aluminium en leverbaar in twee verschillende maten met een 4 meter PVC snoer.

Over de ontwerper Benjamin Hubert

De Briste ontwerper Benjamin Hubert (1984) heeft al verschillende ontwerpen op zijn naam staan voor toonaangevende merken zoals Fritz Hansen, Moroso, Cappellini, De Vorm en &Tradition. Ook heeft hij een RedDot Design Award en iF Design Award gewonnen.

Over &Tradition

&Tradition is een Deens design bedrijf dat in 2010 is opgericht. Hun collectie bevat meubels en verlichting uit de jaren 1930 tot heden en bevat ontwerpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, Jaime Hayon, Sofie Verwijs, Space Kopenhagen en Victor Vetterlein.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tradition Spinning.