Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Triumph Lm

Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm
Triumph Lm

Collectie: 2015 

Triumph Lm

Lm tafels van Triumph zijn te gebruiken als vergadertafel, maar past ook uitstekend in de horeca, zoals in het bedrijfsrestaurant of kantine.

Vanaf 2016 is de Triumph Lm tafel ook leverbaar met houten poten.

Eigenschappen Triumph Lm

  • Elegant design met aluminium en stalen frame
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden in afmetingen, kleuren en materialen
  • Geavanceerde technologische oplossingen zoals kabelmanagement
  • Werkt als een stand-alone bureau, vergadertafel of als tafel voor in de horeca
  • 15 jaar garantie

Afmetingen

De Triumph Lm tafels zijn leverbaar als rechthoekige tafel, ovaalvormig, vierkant en rond.
De hoogte, breedte, en diepte zijn in verschillende maten verkrijgbaar en voor de ronde tafels zijn er 3 verschillende diameters, 60, 80 en 90 cm.

Duurzaam

Ook bij Triumph staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Samen met de leveranciers en klanten werken zij aan het verminderen van afval, het gebruik van duurzame grondstoffen en het hergebruik van (oude) onderdelen. Door het treffen van diverse maatregelen heeft Triumph de CO2 uitstoot de laatste jaren aanzienlijk kunnen reduceren. Dankzij deze maatregelen is Triumph beloond met het certificaat ISO 14001:2004. Uiteraard zal Triumph zich in de toekomst blijven ontwikkelen om nog groener te worden.

Over Triumph

Triumph is een Engelse producent van kantoormeubilair. Kenmerken van Triumph kantoormeubelen zijn is het strakke design en de functionaliteit van de meubels.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Triumph Lm.