Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vergaderstoelen

Kantoormeubelen waaronder vergaderstoelen en kantoorstoelen zijn een belangrijk onderdeel van een vergaderruimte. Het comfort van een stoel bepaald de zithouding tijdens een vergadering. Conferentiestoelen of boardroomstoelen bij het inrichting van een vergaderkamer is een grondig en gedegen advies van essentieel belang.

Er zijn veel kantoormeubelen die toegepast kunnen worden in vergaderruimtes. Wilt u sledestoelen of 4 poots stoelen. We hebben ook stoelen met een kruispoot waarbij er ook diverse varianten op wielen leverbaar zijn. Daarnaast zijn er bij elke stoel verschillende stoffen mogelijk. Koppelbare- of stapelbare stoelen. De Projectinrichter kan iedere wens vertalen naar de juiste inrichting en bijbehorende vergaderkamer uitstraling. Wij zijn niet gebonden aan ëën leverancier en bieden onafhankelijk advies. Een boardroomstoel, vergaderstoel of een stoel voor een teamoverleg, wij bieden een passende oplossing.

Elk bedrijf wenst een andere uitstraling. Materiaal en kleur spelen hierbij een belangrijke rol. Het onderstel kan van houten poten maar ook bestaan uit een stalenframe. Het staal kan vaak geleverd worden in wit, zwart of gelakt. Alle afbeeldingen hieronder geven slechts een indicatie van wat er mogelijk is.Boardroomstoelen voor de luxe inrichting en vaak wat langere vergaderingen, zoals vaak toegepast bij advocatenkantoren. Vergaderstoelen voor de gemiddelde kantoorinrichting of teamoverleg stoelen voor de vaak wat minder luxe kantoorinrichting voor intern gebruik. Bekijk hieronder het overzicht vergaderstoelen.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vergaderstoelen.