Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wilkhahn Metrik

Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik
Wilkhahn Metrik

Ontwerp: WhiteID  Collectie: 2017 

Wilkhahn Metrik stoel

De Metrik van Wilkhahn is een strak vormgegeven stoel die leverbaar is in verschillende speelse kleuren. Hij is goed te gebruiken in vergaderkamers.
De Wilkhahn Metrik stoel is gepresenteerd tijdens de Orgactec in oktober 2016. Dit is een wereldwijde beurs voor kantoormeubelen die eens in de twee jaar gehouden wordt.

Kenmerken Wilkhahn Metrik stoel

  • Leverbaar in verschillende kleuren en materialen.
  • Stapelbare stoel tot maximaal 6 stuks.
  • Ontworpen door: WhiteID.

Over Wilkhahn

Wilkhahn kantoormeubelen staan bekend om vergadertafelsystemen, boardroomtafels en flexibele vergadertafels. De meubelfabriek is bekend van de Wilkhahn On NPR bureaustoel welke een enorm succes is geworden om zijn 4D Synchromechaniek. De introductie van nieuwe materialen zoals staal, glasvezel en stoffen voor bekleding heeft Wilkhahn laten groeien van een zeer handmatige ambacht tot een moderne industrieel productiebedrijf met internationale activiteiten. Hier zijn opmerkelijke modellen uit voortgekomen: de FS Line, Picto, Modus, Aline, IN en ON.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wilkhahn Metrik.

Wij adviseren u bij dit product:

Wilkhahn Occo
Wilkhahn
Occo