Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Duette shades

Duette Shades is raamdecoratie gemaakt met behulp van een unieke honingraatstructuur. De unieke structuur houdt in dat de gordijnen gemaakt zijn gebaseerd op zeskant- of hexagonale vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de shades duurzaam en energiebesparend zijn.
De isolerende werking van de Duette Shades helpt de warmte in de winter binnen te houden, met tegenstelling tot de zomer, wanneer de warmte juist buiten gehouden wordt.
Ook deze gordijnen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en dessins, zodat de kamer perfect naar persoonlijke smaak ingericht kan worden. De zachte uitstraling van de shades, zorgt voor een warme sfeer in de kamer.

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is als raamdecoratie? Graag adviseren wij u over materialen, kleuren en alle mogelijkheden met betrekking tot projectinrichting. Wilt u meer uitleg of een vrijblijvende offerte bel 088-650 12 34. Of kom langs in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam, geopend van ma - vr. van 8.30 tot 17.00.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Duette shades.