Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Sundrape Rolgordijnen

Sundrape Rolgordijnen
Sundrape Rolgordijnen
Sundrape Rolgordijnen
Sundrape Rolgordijnen

 

Sundrape Rolgordijnen

Sundrape Rolgordijnen zijn leverbaar in zowel lichtdoorlatend als zonwerend materiaal, of een combinatie van beide. Sundrape Maxirollers zijn rolgordijnen voor een groot oppervlak en daardoor uitermate geschikt voor de projectmarkt. Er zijn verschillende bedieningssystemen mogelijk. De stoffencollectie bestaat uit moderne en traditionele kleuren in uni of print en met diverse structuren. Ook zijn er een groot aantal stoffen met vlam vertragende eigenschappen.

Over Sundrape

Sundrape Holland staat al meer dan 40 jaar garant voor levering en productie van raambekleding en zonwering van vooraanstaande kwaliteit en duurzaamheid tegen een zeer scherpe prijs. Veelal wordt gewerkt met het Decomatic systeem hetgeen door de jaren heen zijn kwaliteit heeft bewezen. Actuele trends worden opgevolgd zonder dat de basic en traditionele materialen en producten worden genegeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Sundrape Rolgordijnen.