Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Aeris Swopper

Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper
Aeris Swopper

 

Aeris Swopper

Reeds op het eerste gezicht valt bij de Swopper van Aeris het verschil met conventionele kantoorstoelen op: zijn radicale concept doet het zonder conventionele comfortkenmerken als armleuningen of hoofdsteunen, die beweging verhinderen en op den duur ziek maken. De wereldwijd eerste 3D-actieve stoel Swopper echter vereist en stimuleert dankzij zijn geoctrooieerde 3D-technologie gezond, bewogen zitten met veelvuldige positie-veranderingen.

De voordelen liggen voor de hand. Of liever gezegd – helemaal aan de kant van de bezitter: rugpijn en stijfheid behoren tot het verleden, daarvoor in de plaats komen meer lichamelijke gezondheid, verhoogd welzijn en betere prestaties.

Bewegend. In elk detail

De Aeris Swopper maakt reeds ontelbare ruggen van de bezitters sterker en traint de spieren bij het zitten. Dankzij verticaal schommelen door de veer en zijwaartse flexibiliteit door het 3D-bewegingselement blijven tussenwervels, pezen en gewrichten fit. De convex gevormde zitting stimuleert een vrije en rechte houding, storende stoelranden worden vermeden. Dit alles bijeen stimuleert de bloedcirculatie en beweeglijkheid en doet de mens goed.

Kenmerken van de Aeris Swoper

• Gewicht: 11 kg zonder leuning, 17 kg met leuning
• Voetring: 55 cm Ø zonder wieltjes, 58 cm Ø met wieltjes
• Veren: SMALL: 40 tot 70 kg, zithoogte 42 tot 56 cm
MEDIUM: 60 tot 120 kg, zithoogte 45 tot 59 cm
Bij de swopper ZADEL met MEDIUM veer is de zithoogte +10 cm (55 tot 69 cm)
WORK: 60 tot 120 kg, zithoogte 42 tot 56 cm
• Basis: Antraciet- of titaankleurig, kleur veer: zoals bekledings-/basiskleur
• Wieltjes: Universele wieltjes volgens DIN EN 12529, voor alle vloeren te gebruiken. Desgewenst zijn tapijtwieltjes voor hoogpolige of ruwe vloeren leverbaar
• Bekledingsstoffen Microvezel: hoogwaardige merk-microvezel, fluwelige greep en onderhoudsvriendelijk, ademend en sterk.

Over Aeris

De basisgedachte van de Aeris 3D ergonomie is even simpel als geniaal: elke Aeris stoel volgt de bewegingen van het lichaam, niet andersom. Met de geoctrooieerde en op de markt unieke producten is dit allemaal mogelijk:
• Verticaal schommelen om de tussenwervelschijven te ontlasten
• Zijwaartse beweeglijkheid om de spieren sterker te maken en de houding te optimaliseren
• Voorwaarts neigen om verkeerde houdingen (vooral een ronde rug) te voorkomen)

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Aeris Swopper.