Aeris

Samen meer bewegen! Sinds 1996 streeft Aeris ernaar om het staan en zitten op het werk grondig te veranderen. Daarmee hief Aeris op een ongekende manier zijn vuist tegen rugpijn, volksziekte nummer 1. Dit betekent meer gezondheid, meer motivatie en meer productiviteit. Met de stoelen van Aeris moet dit zeker lukken!  

Lees meer

1 / 1

Aeris meubilair om bewegend te zitten 

We zitten steeds vaker achter een bureau en ons lichaam is eigenlijk gemaakt om te bewegen. Kantoorwerkzaamheden zijn vaak zittend en worden niet altijd in de juiste stoelen uitgevoerd. Krukken en stoelen met ergonomische eigenschappen ondersteunen je bewegingen die jouw lichaam maakt, waardoor jij als gebruiker je enigszins fit blijft voelen. Een ergonomische stoel van Aeris activeert jouw lichaam en voorkomt verslapping van je spierstelsel. 
Daarnaast is staand werken ook een optie. Met de stahulp van Aeris, de Aeris Muvman, is dat nog eenvoudiger. Optimaal zitten op de juiste hoogte achter uw bureau maar net zo goed perfect staand zitten achter een hoge werktafel.  

Assortiment van Aeris 

  • Bureaustoelen 
  • Ergonomische bureaustoelen 
  • Kantinestoelen 
  • Krukken 
  • Vergaderstoelen 

Meer over Aeris ergonomische kantoormeubelen? 

Wilt u meer informatie over het kantoormeubilair van Aeris neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Aeris meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. Onze ergonomische specialist laat u graag de voordelen van de Aeris collectie ervaren. 
Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de Aeris collectie. 

Series