Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Alias Laleggera stapelbare stoel

Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera
Alias Laleggera

Ontwerp: Riccardo Blumer  Collectie: 1996 

Alias Laleggera

De Alias Laleggera is een strak ontworpen stapelbare stoel met structuur in massief esdoorn, as, esdoorn fineer, eiken fineer, noten of wenge. Het binnenwerk van geïnjecteerd polyurethaan. Het is een handzame sterke en stapelbare stoel. Een koppeling van visuele en constructieve lichtheid dankzij het speciale materiaal: hout met binnenversterking van geïnjecteerd polyurethaan. Hiervan worden zweefvliegtuigen gemaakt.

De stoel is beschikbaar met of zonder armleuningen.

Toepasbaarheid

De Laleggera is toe te passen in verschillende ruimtes, zoals bedrijfsrestaurants, kantines, lounges, entrees, wachtkamers of bij u in de keuken.

Er kunnen maximaal 6 stoelen op elkaar gestapeld worden.

Afmetingen

De stoel is 79 cm hoog. Het zitgedeelte is op 46 cm en de breedte is 36 cm. De diepte is 49 cm.

Prijswinnend museumstuk

De Laleggera stoel is winnaar van de Compasso d’Oro in 1998. Sinds 2009 maakt de Laleggera stoel deel uit van de permanente collectie van het MoMA museum (Museum of Modern Art) in New York en is eerder tentoongesteld in het Centre George Pompidou in Parijs en op de Triennale in Milaan.

Productnummer: Laleggera Chair 301 - zonder armleuning

Productnummer: Laleggera Armrest 304 - met armleuning

Ontwerper Riccardo Blumer

Riccardo Blumer is geboren in 1959 in het Italiaanse Bergamo en studeerde aan de Politecnico van Milaan. Hij houdt zich bezig met het ontwerpen van gebouwen, vrijstaande woningen en binnenhuisinrichting. Verder neemt hij deel aan ontwerpwedstrijden. In 1996 produceert hij voor Alias de stapelbare Laleggera stoel die in 1998 de Compasso d’Oro prijs wint. Hij woont en werkt in Varese.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Alias Laleggera.