Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Pala

Prijs Artifort Pala vanaf € 0
Artifort Pala
Artifort Pala
Artifort Pala

Ontwerp: Luca Nichetto  Collectie: 2017 

Artifort Pala zitmeubelen

De Pala van Artifort is een volledig gestoffeerde fauteuil. De Artifort Pala volgt de vormen van het menselijk lichaam, zodat je ultiem kunt zitten.
In de stoel kan je tot rust komen, maar werkt ook goed in restaurants, hotels en lounges. De fauteuil kan worden gecompleteerd met een poef, of op zichzelf staan.
De Pala is gepresenteerd tijdens de Salone del Mobile 2017 in Milaan. Dit is een grote meubelbeurs en wordt gezien als designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en interieurbladen.

Kenmerken Artifort Pala zitmeubelen

  • Volledig gestoffeerd.
  • Leverbaar als fauteuil en poef die ook als bijzettafel te gebruiken is.
  • Ontworpen door: Luca Nichetto.

Over Artifort

Artifort is internationaal een begrip voor designmeubelen van top kwaliteit, innovatief gebruik van materialen en tijdloos design. Vele van de zitmeubelen hebben een internationale design award gewonnen en zijn als design klassiekers in de collecties van het Centre Pompidou in Parijs en het Museum of Modern Art in New York te vinden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Pala.