Artifort

Artifort is internationaal een begrip voor luxe en exclusieve designmeubelen van top kwaliteit, ontworpen door topdesigners. Kunst, art, en fort, comfort, zijn synoniem aan het merk. De meubels van Artifort zijn moeiteloos in diverse stijlen van kantoor- en projectinrichtingen toe te passen en geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten, zoals: vergaderen, het nieuwe werken, eten en ontvangen.

Lees meer

Over Artifort

Het begon allemaal in 1890 toen Jules Wagemans, een behanger en stoffeerder van beroep, zich in Maastricht vestigde. Zijn zoon Henricus Wagemans nam vervolgens het initiatief om het bedrijf om te bouwen tot een volwaardige meubelfabriek. Eind jaren twintig, in 1928, werd de merknaam Artifort in gebruik genomen en was de eerste showroom, gevestigd in de hoofdstad Amsterdam, een feit. Tegenwoordig werkt Artifort nauw samen met grote topontwerpers als; René Holten en Patrick Norguet.  

Over de Artifort collecties

De Artifort collecties bestaan uit meubelen met een en indrukwekkende uitstraling. De collecties maken veelvoudig gebruik van opvallende kleuren en ontwerpen. Veel van de Artifort producten vormen daarom een ideale blikvanger voor uiteenlopende ruimtes. Uiteraard zijn er ook Artifort producten die goed passen binnen diverse interieurs vanwege het neutrale design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aardse kleurtinten.

Vele Artifort ontwerpen hebben internationale, prestigieuze design awards gewonnen en zijn als klassiekers in de collecties van het Centre Pompidou in Parijs en het Museum of Modern Art in New York te zien en te bewonderen.

Services van deprojectinrichter 

Heeft u vragen over het samenstellen of het onderhouden van uw projectinrichting? Dan bent u bij deprojectinrichter aan het juiste adres. Onze experts adviseren u graag over de beste meubeloplossingen uit ons assortiment die een waardevolle toevoeging vormen voor uw ruimte. Daarnaast ontfermen wij ons over alle logistieke zaken met onze dpi-services. Ook is het wel zo fijn om eerst een meubel uit te proberen voordat u beslist over de aankoop. Probeer daarom tijdelijke proefstoelen uit bij deprojectinrichter. Lees voor alle informatie over onze diensten verder op de website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het assortiment van Artifort of de diensten van deprojectinrichter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie, een advies of gratis offerte. Bereik ons op werkdagen via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com.

Series