Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Bachmann Top Frame

Bachmann Top Frame
Bachmann Top Frame
Bachmann Top Frame
Bachmann Top Frame

 

Bachmann Top Frame

De Bachmann Top Frame is de nieuwe stroom en data supply oplossing voor conferentiefaciliteiten. De deksel kan volledig worden verzonken, waardoor stroom en data gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf elke stoel rond de tafel of bureau. De evenwichtige geometrie van de Bachmann Top Frame past perfect in het bureau of tafel oppervlak en maakt het mogelijk om te worden uitgerust met een hoge kwaliteit fineer.
Top Frame is ook elegant, licht en eenvoudig te openen met een vinger en het opent en sluit weer stilletjes.
Het omringende kader maakt ook de Bachmann Top Frame ideaal voor montage achteraf. De stekkerdozen kunnen worden verwisseld in een flits en kan worden uitgerust met Bachmann flexibele aangepaste modules.

Verschillende uitvoeringen

De Bachmann Top Frame is leverbaar in EV1 geanodiseerd aluminium of poedercoating in RAL 9006. Andere uitvoeringen zijn op aanvraag beschikbaar. Een fineer tot 0,6 mm kan worden vastgelijmd aan de flap zonder de afmetingen van de uitsnijding te hoeven wijzigen.
De stekkerdoos past in het frame zonder gereedschap. Een korte versie met 4 modules en een lange versie met 8 modules zijn beschikbaar.

De voordelen op een rij

  • Toegang tot voeding en de data vanaf elke zitplaats
  • Opent in stilte
  • Geïntegreerd in uw bureau of tafel
  • Geschikt voor fineer afwerking
  • De configuratie kan vrij worden gekozen
  • Volledige stekkerdoos kunnen snel worden verwisseld

Bachmann kabelmanagement voor het wegwerken van kabels rondom de beeldschermwerkplek. Kabelmanagement producten Bachmann worden toegepast in kantoren, trainingsruimtes, conferentiezalen, bij bureauwerkplekken maar ook in woningen. Bachmann biedt de beste oplossingen voor een moderne, geordende werkplek.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Bachmann Top Frame.

Wij adviseren u bij dit product:

Bachmann Power Frame
Bachmann
Power Frame
Bachmann Power Frame Cover
Bachmann
Power Frame Cover