Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Crassevig Bay

Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay
Crassevig Bay

Ontwerp: Ludovica en Roberto Palomba  Collectie: 2006 

Crassevig Bay

De stoelenserie Bay van Crassevig bestaat uit 4 verschillende varianten, de Bay R, Bay R/SW, Bay P/SW en Bay 65.

Crassevig Bay R

De stoel heeft een frame in verchroomd staal van 11 mm. Poedercoating is op aanvraag. De zitting en rug is gemaakt van 10 mm multiple en heeft FU bekleding met brandwerend schuim. Stapelbaar tot maximaal 16 stuks en de Bay R is getest op intensief gebruik. Optioneel zijn armleggers en een sterpoot onderstel mogelijk.

Crassevig Bay R/SW en Bay P/SW

De stoelen hebben een frame in verchroomd staal van 11 mm. Poedercoating is op aanvraag. De zitting en rug is gemaakt van 10 mm multiple en heeft FU bekleding met brandwerend schuim. Stapelbaar tot maximaal 8 stuks en de stoelen zijn is getest op intensief gebruik. Optioneel zijn armleggers en een sterpoot onderstel mogelijk.

Crassevig Bay 65

De Crassevig Bay 65 is een barkruk | barstoel met of zonder rugleuning. Onderstel in slede. Het frame is in verchroomd staal van 11 mm. De zitting en rug zijn gemaakt van10 mm multiplex. De bekleding is in brandwerend schuim. Stapelbaar tot maximaal 8 stuks en de Ray 65 barkruk is getest op intensief gebruik.

Over Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.
Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Crassevig Bay.