Crassevig

Crassevig meubelen zijn afkomstig van een Italiaanse fabrikant met prachtige interieur componenten. Meubilair van Crassevig behoort tot het mooiste design meubilair in de wereld. De collectie is geschikt voor zakelijk en projectmatig inrichten. Bij het merk spelen moderne houtsoorten een belangrijke rol. De kwaliteit van Crassevig producten komen voort uit een combinatie van een goed ontwerp, industriële technologie, ambachtelijke vakkundigheid en zorgvuldigheid.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Crassevig meubelen

Vanaf 1969 tot heden, en meer dan drie generaties, creëert Crassevig kantoormeubelen. Het begon met Alfieri Crassevig en later nam zijn zoon Luigi Crassevig het stokje over. Nu leidt Francesco Crassevig, zoon van Luigi, het Italiaanse familiebedrijf. Ze zijn gevestigd in het Italiaans geleden gebied Udine in de plaats San Vito al Torre.

Assortiment Crassevig meubelen

Het assortiment van Crassevig bestaat uit:

  • Stoelen
  • Banken
  • Fauteuils
  • Tafels en
  • Barkrukken

Ontwerpers voor Crassevig

Crassevig werkt onder andere met de volgende ontwerpers: Raul Barbieri, Rodolfo Dordoni, Ton Haas, Enrico Franzolini en Gruppo Grafite.

De hele Crassevig-productie wordt uitsluitend in Italië gemaakt (made in Italy), voornamelijk met 'zero-mile'-principes en volgens criteria van kwaliteit, veiligheid, aandacht voor detail, materiaalkeuze, respect voor mens en werkplek en milieubescherming.

Meer informatie over Crassevig meubelen?

Wilt u meer informatie over Crassevig meubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Crassevig bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series