Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Hiller Atlanta stapelbare stoelen

Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta
Hiller Atlanta

 

Hiller Atlanta

Hiller Atlanta stoel met 4 poots of slede frame, standaard chroom of epoxy, verschillende frames mogelijk. Echt no-nonsens maar door met kleur te spelen in de beits, toch aan te passen aan uw persoonlijke smaak Diverse opties zoals armleggers, ingefreesd handvat of ander onderstel. Ook in multiseat te leveren.
Natuurlijk ook op verschillende manieren te stofferen.

Prima stoel met goede prijs/kwaliteit verhouding, basis maar ook met blind gemonteerde kuip waardoor de stoel een meer luxe uitstraling krijgt.
Toepassing vaak op scholen in het voortgezet onderwijs wegens zijn stevigheid en zitcomfort.
Verschillende frame mogelijk heden, vandaar de benamingen van Atlanta 50,55 en 66.
Stapelbaar tot maximaal 10 stuks.
Ook als wachtbank te maken op frame.

Over Hiller

Hiller kantoormeubelen zijn traditioneel en modern. Vanaf 1936 levert Hiller innovatieve meubelen waarbij rekening wordt gehouden met stapelen en vouwen, om zo efficiënt met de ruimte om te gaan. Een ander bijkomend voordeel is door de stapelbare kantoormeubelen geld te besparen aan opslagruimtes.
Ze bieden betaalbare oplossingen elk interieur die voldoen aan wettelijke eisen en de DIN-norm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hiller Atlanta.