Hiller

Hiller kantoormeubelen zijn traditioneel en modern. Vanaf 1936 levert Hiller innovatieve meubelen waarbij rekening wordt gehouden met stapelen en vouwen, om zo efficiënt met de ruimte om te gaan. Een ander bijkomend voordeel is door de stapelbare kantoormeubelen geld te besparen aan opslagruimtes. Het merk biedt betaalbare oplossingen voor elk interieur die voldoen aan wettelijke eisen en de DIN-norm. 

Lees meer

1 / 1

De geschiedenis & designs van Hiller 

Hiller is in 1936 opgericht door de broers Erich en Herbert Hiller. Het bedrijf startte met het fabriceren van houten goederen en bezemstelen, maar in 1957 ging Hiller ook stoelen en tafels maken. Hierbij kwamen ook andere materialen aan bod, zoals bijvoorbeeld staal.  

Hiller staat erom bekend te werken met hout als voornaamste grondstof. Door de jaren heen is Hiller zich steeds meer gaan verdiepen in projectmeubilair. Het meubelmerk produceert meubels van de hoogste kwaliteit, waarbij traditie en innovatie worden gecombineerd.  

Een aantal feiten over Hiller 

  • Het bedrijf heeft tegenwoordig 160 medewerkers die opereren vanuit Kippenheim. 
  • Kwaliteit, duurzaamheid en verantwoordelijkheid zijn drie kernpunten bij Hiller. Om deze reden heeft het de volgende certificaten: DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 14001. 
  • Het merk garandeert een bovengemiddelde levensduur en kwaliteit van de producten. 
  • Duitsland is de thuisbasis van Hiller.  
  • Hiller won de Milieuprijs van de deelstaat Baden-Wuerttemberg in 1996 vanwege de eerste water- en UV-schermtechnologie. 
  • Hiller werkt met substantieel recyclebare materialen. 

Meer informatie over Hiller? 

Wilt u meer informatie over Hiller kantoormeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Hiller kantoormeubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen.

Series