Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Klöber Tasso 2.0

Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0
Klober Tasso 2 0

Ontwerp: Jörg Bernauer  Collectie: 2017 

Klöber Tasso 2.0 entreemeubilair

De Tasso 2.0 is een serie meubelen die toepasbaar is in een entree, wachtruimte of lounge. De royaal bemeten zit- en rugkussens nodigen uit tot comfortabel relaxen terwijl u wacht. De zitelementen zijn aan te vullen met een bijbehorende bijzettafel met dezelfde uitstraling, hetgeen terugkomt in het onderstel.
De Klober Tasso 2.0 is gepresenteerd tijdens de grote meubelbeurs, de Orgatec, in Keulen in oktober 2016.

Kenmerken Klöber Tasso 2.0 entreemeubilair

  • Leverbaar als fauteuil, twee- en driezitsbank en bijbehorende salontafel.
  • Bijzettafel en zitmeubelen hebben een aluminium gepolijst onderstel.
  • De zitting bestaat uit 3-zone wigvormig koudschuim voor langdurig zitcomfort
  • Ontworpen door: Jörg Bernauer

Over Klöber

Klöber is een specialist op het gebied van kantoorstoelen en zitmeubelen. Kloeber stoelen zijn afkomstig van een Duitse producten die zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardig bureau zitmeubilair. Klöber kantoorstoelen zijn toonaangevend in ergonomie en vormgeving. Bij het ontwerpen van Klöber bureaustoelen, directiefauteuils, loungeprogramma's, conferentiestoelen of vergaderfauteuils is een belangrijk uitgangspunt duurzaamheid.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Klober Tasso 2 0.