Klober

Klöber bureaustoelen is een specialist op het gebied van kantoorstoelen en zitmeubelen. Kloeber stoelen zijn afkomstig van een Duitse producten die zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardig bureau zitmeubilair. Klöber kantoorstoelen zijn toonaangevend in ergonomie en vormgeving.

Lees meer

1 / 1

Bij het ontwerpen van Klöber bureaustoelen, directiefauteuils, loungeprogramma's, conferentiestoelen of vergaderfauteuils is een belangrijk uitgangspunt duurzaamheid. Klöber is een internationaal opererende producten van hoogwaardig, ergonomisch geperfectioneerd kantoorzitmeubilair.

De bureaustoelen zorgen voor een gevoel van comfort. Klöber is deskundig op het gebied van vormgeving en optimaal zitcomfort. Naast de kwaliteit is het succes van de onderneming te danken aan de moderne bedrijfscultuur.

Geschiedenis Klöber kantoormeubelen

Margarete Klöber richtte in 1935 haar fabriek voor gezondheidsstoelen op met het idee een gezonde zithouding in kantooromgevingen te promoten. Klöber is ruim 30 jaar actief op de Nederlandse markt. Er zijn al ruim één miljoen Klöber bureaustoelen bij Nederlandse bedrijven en instellingen geleverd. Naast bureaustoelen staat Klöber ook bekend om representatieve vergaderstoelen en conferentiestoelen. Een van de bekendste modellen is de Klöber Mera bureaustoel. Vergelijk hier circa 200 bureaustoelen en kantoorstoelen.

Assortiment Klober

Het assortiment van Klober bestaat uit:

  • Stoelen
  • Banken
  • Fauteuils
  • Bureaustoelen
  • Tafels en
  • Akoestische oplossingen

Meer informatie over Klöber kantoormeubelen?

Wilt u meer informatie over Klöber bureaustoelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Klober kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series