Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lapalma Uno

Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno
Lapalma Uno

Ontwerp: Francesco Rota  Collectie: 2016 

Lapalma Uno stoel

De Uno van Lapalma is een stoel in verschillende variaties. Het systeem is zeer eenvoudig: twee verschillende zetels te combineren met vijf soorten rugleuningen. Dankzij al deze mogelijke combinaties past de Lapalma Uno in de lounge, wachtkamer of vergaderkamer.
De gastvrije rugleuning van de executive-versie is hoog en essentieel om de beste ondersteuning voor schouders en rug te garanderen.

Kenmerken Lapalma Uno stoel

  • De zetel is van polyurethaanschuim.
  • Diverse onderstellen: vast of op wieltjes, 4-sterren of 4-spaaks basis.
  • Verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking en stofferingen.
  • Ontworpen door: Francesco Rota

Over Lapalma

Lapalma uit Italië is een fabrikant van restaurantmeubilair zoals design barkrukken, stoelen en tafels, maar ook kantoormeubilair. Men werkt samen met bekende designers zoals Anderssen & Voll, Shin & Tomoko Azumi, Hannes Wettstein en Enzo Berti. De meubelen van Lapalma kenmerken zich door de moderne vormgeving.

Een van de bekendste modellen is Lapalma Lem. Bij Lapalma staan de meubelen en grondstoffen onder voortdurende controle, men is verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Lapalma is ISO 9001 gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lapalma Uno.