HomeVergaderstoel

Vergaderstoel

Een vergaderstoel is onmisbaar bij het vergaderen. Tijdens vergaderingen is het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en dat men goed geconcentreerd kan luisteren. Een gezonde werk- en zithouding en een comfortabele vergaderstoel zijn hierbij onmisbaar. Om het comfort van de vergaderstoel te vergroten kan de stoel gestoffeerd worden en uitgebreid worden met armleggers.

Lees meer

1 / 11

Volgende

Voor elke vergadering de juiste stoel

Welke stoel is geschikt voor welke vergadering? Een korte vergadering kan op een actieve, rechte stoel met 4 poten. Is het een vergadering van een paar uur dan is het prettig als de stoel wat meer vering in de rug heeft en kies je voor een stoel met een sledeonderstel. Een luxere stoel, denk aan een raadszaal of boardroom heeft vaak een hoge rug om de stoel meer uitstraling te geven en kan desgewenst uitgevoerd worden met een draaibaar, verrijdbaar kruisvoet onderstel. 

Dat is handig! Een stapelbare vergaderstoel

Multifunctionele vergaderruimtes kenmerken zich door steeds wisselende opstellingen van het meubilair zoals U-vorm, theater- of schoolopstelling. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van stapelbare vergaderstoelen.

Voordelen van een stapelbare vergaderstoel:

  • Ze zijn eenvoudig op te bergen.
  • Makkelijk te verplaatsen (zeker wanneer er een verrijdbare trolley aanwezig is om de vergaderstoel op te plaatsen).
  • Licht van gewicht.
  • Ruimtebesparend.
  • Een vergaderruimte is snel om te bouwen in elk gewenste opstelling.

Staand vergaderen

Tegenwoordig vergaderen we steeds vaker staand. Door te staan tijdens vergaderingen worden we productiever, creatiever en duurt de vergadering minder lang. Ook korte overleggen doen we steeds vaker aan een statafel / hoge vergadertafel eventueel met gebruik van een stahulp.

Ook een goede vergaderstoel voor op kantoor?

De Projectinrichter biedt voor elk soort vergadering de juiste vergaderstoel. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel voor een afspraak of kom langs in 1 van onze showrooms in Purmerend of Rotterdam.