Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Lensvelt Deejay

Lensvelt Deejay
Lensvelt Deejay
Lensvelt Deejay
Lensvelt Deejay
Lensvelt Deejay

Ontwerp: Dirk van Berkel   

Lensvelt Deejay

Het toenemend belang van verschillende vormen van overleg binnen bedrijven, stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het meubilair. Lensvelt Deejay geeft daarop een antwoord. Het is een eigenwijs zitmeubel dat een zekere informaliteit uitstraalt en een uiterst comfortabele ondersteuning geeft. Dirk van Berkel zocht naar de kritische spanning tussen een stabiele kuip en de precieze detaillering van het stalen of gematteerd chromen onderstel. De poten zijn uitgevoerd met zwenkwielen. Leer wordt vaak als bekleding gekozen om zijn kwalitatieve uitstraling en daarom is de vorm bewust simpel gehouden. Omdat er vraag is naar hoogwaardige producten die op congressen, seminars en in voorlichtingsruimten toepasbaar zijn, is de Deejay ook leverbaar met een geïntegreerde, weg te klappen schrijfplank. Voor ontvangst-, wacht- en vergaderruimten is Lensvelt Deejay ook leverbaar op een zuilvoet.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Lensvelt Deejay.