Lensvelt - PH 1

Lensvelt PH 1 is een collectie stoelen en krukken gemaakt van staal en leer. Het zitmeubilair past vanwege het simpele design in elk kantoor- of horecaconcept. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende tinten bruin en zwart. Vanwege de warme kleuropties en de comfortabele zitting brengt het Lensvelt PH 1 meubilair een huiselijke sfeer aan op kantoor.

DesignerPrast&Hooft
Lees meer
 • Lensvelt PH 1 stoel
  Lensvelt PH 1 StoelVanaf € 595,-
 • Lensvelt PH 1 kruk
  Lensvelt PH 1 krukVanaf € 745,-

Warm industrieel design

De Lensvelt PH 1 stoel is een draaistoel die net zo comfortabel zit als een fauteuil. Het design van zowel de Lensvelt PH 1 zitmeubilair is industrieel en zorgt tegelijkertijd voor een knusse uitstraling. Door deze unieke combinatie is de PH 1 een populaire stoel in restaurants, bars en lounges. De stoel heeft een zakelijk uiterlijk.

Multifunctionele barkruk

De PH 1 kruk is vanwege het aangename en rustieke uiterlijk multifunctioneel. U kunt de kruk namelijk gebruiken als barkruk en kunt deze inzetten voor zakelijke ontmoetingen, om te lunchen met collega’s of het aangaan van korte vergaderingsgesprekken.

Kenmerken van het Lensvelt PH 1 zitmeubilair

 • Materiaal: Tribe lederen bekleding in de kleuren: donkerbruin, lichtbruin, grijsbruin en zwart.
 • Onderstel: kruisvoet, gemaakt van staal met blanke lak, gecoat in de kleuren zwart of wit.
 • Dutch Design
 • Ontwerper: Ronald Hooft

Varianten uit de Lensvelt PH 1 collectie

 • PH 1 Stoel
 • PH 1 Kruk

Over de ontwerper Ronald Hooft

Ronald Hooft is een Nederlandse architect en interieur designer die vaak samenwerkt met Herman Prast. Zij staan als duo bekend als Amsterdams dorpsarchitecten vanwege hun grote invloed op het lokale interieur van populaire restaurants en uitgaansgelegenheden. Prast & Hooft hebben de PH 1 collectie van Lensvelt ontwerpen. Na het succes van deze collectie werden de zitmeubelen ingezet in verschillende interieurs en wordt de stoel in grotere hoeveelheden geproduceerd.

Vitaliteit op kantoor

Wist u dat het belangrijk is om verschillende zit– en stahoudingen met elkaar te af te wisselen? Dit zorgt namelijk voor meer vitaliteit. Daarbij is het ook goed om tussendoor te ontspannen.

Meer weten? Onze experts kunnen u op uw eigen werkplek vrijblijvend arbo-advies geven. Daarnaast kan onze werkplekexpert u advies geven om de fysieke belasting te verminderen.

Contact

Natuurlijk bent u welkom voor advies over verschillend zitmeubilair voor het optimale comfort, zoals de zitmeubelen uit de Lensvelt PH 1 collectie. Neem contact met ons op via: 088 – 650 12 34.