Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Charly fauteuil

Prijs Montis Charly vanaf € 587
Montis Charly
Montis Charly
Montis Charly
Montis Charly
Montis Charly

Ontwerp: Gerard van den Berg  Collectie: 1983 

Montis Charly

Bijpassend bij deze comfortabele fauteuil is de Montis Dickens.

Montis Charly fauteuil. Een gracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde 'jas' zoals de mens zich aankleedt. Wellicht is dat de reden dat Montis Charly een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. Charly heeft een zit, die hoger is dan gemiddeld en de rechte rug, geven de Montis Charly een actief zitcomfort die ook door oudere mensen geapprecieerd wordt. Door zijn persoonlijkheid laat hij zich makkelijk in verschillende stijlen integreren.

Charly Flex

Montis heeft een (optioneel) mechanisme ontwikkeld, gebruikmakend van de flexibiliteit in de stoffering, dat de rug verstelbaar maakt. Met een klein pookje, nagenoeg onzichtbaar onder de fauteuil, kan men de drukveer bedienen en in traploze standen verzetten. De ongewijzigde stoffering absorbeert bijna onzichtbaar de beweging van de rugstand.

Onderstel

Het onderstel van de Montis Charly fauteuil is verkrijgbaar in zwart, zilvergrijs of mat chroom allen met zwarte doppen.

Het onderstel is nu ook als brons look verkrijgbaar.

Voetenbank

Montis Charly heeft ook optioneel een voetenbank, die volledig aansluit bij het ontwerp van de fauteuil.

Afmetingen

Montis Charly is leverbaar in de afmeting (b x d x h):
Fauteuil: 75 x 65 x 100 cm
Zithoogte: 45 cm
Voetenbank: 50 x 50 x 45 cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Charly.

Wij adviseren u bij dit product:

Montis Tor
Montis
Tor
Montis Flint
Montis
Flint