Montis

Montis Axel, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van vakmanschap. Het merk werd in 1974 door de gebroeders Ton en Gerard van den Berg opgericht. Sinds 1975 is het bedrijf in Dongen gevestigd. De locatie in Dongen was een bewuste keuze, alle belangrijke leerlooierijen en leervakkennis waren in dit gebied gevestigd, dat de 'Langstraat' genoemd wordt.  

Lees meer

Dit Nederlandse meubelmerk onderscheid zich door verrassende vormgeving, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn die aan modernste kwaliteitseisen voldoen. Kwaliteit en originaliteit zijn dan ook kenmerken van dit merk.  

Montis meubilair

Behalve zitmeubelen als stoelen en fauteuils, heeft het merk ook nog heel veel andere producten in het assortiment, zoals: 

  • kasten 
  • salontafels  
  • restauranttafels  

Een veelgevraagd meubelstuk is de Montis Domino. Deze bank is uitermate geschikt voor verschillende ruimtes, zowel in een huiselijke- als zakelijke sfeer past dit item goed. Door het simpel te koppelen systeem is deze bank geheel naar eigen wens af te stellen. Ook de Montis Axel serie biedt meerdere mogelijkheden, dankzij de hoofdontwerper Gijs Papavoine.  

Materialen van dit Nederlandse meubelmerk 

Bij dit merk wordt gewerkt met diverse materialen die allen in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. In het assortiment komen meubelen voor die gemaakt zijn van: leer, stof, hout en/of metaal. Het merk gebruikt soms meerdere materialen in één product, waardoor er gewaagde combinaties ontstaan. Om ervoor te zorgen dat de meubels zo lang mogelijk mooi blijven, zijn er onderhoudsproducten beschikbaar via de website van het merk zelf. 

Informatie over dit merk

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met de meubels, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Montis meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. 

Series