Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Montis Puk Low fauteuil

Prijs Montis Puk Low vanaf € 1.197
Montis Puk Low
Montis Puk Low
Montis Puk Low
Montis Puk Low
Montis Puk Low

Ontwerp: Simon Pengelly  Collectie: 2015 

Montis Puk Low fauteuil

De Puk Low fauteuil is de nieuwste aanwinst van de Puk familie. Net als zijn grote broer, de Puk fauteuil is hij gemaakt om je te omarmen. Op kantoor nodigt de Puk Low fauteuil je uit om comfortabel te gaan zitten. Precies zoals jij dat wilt. Zonder daarbij concessies te doen op de eigentijdse esthetiek. Het stille silhouet is als een leeg canvas. Met een eigentijdse houten of juist een stoere aluminium geborstelde voet.

Gebruikte materialen van de Montis Puk Low fauteuil

De Montis Puk Low fauteuil heeft een houten draaivoet 4-teen en is voorzien van rubber voetjes. Het onderstel is gemaakt van noten: matgelakt, eiken: witgeolied of carbon gebeitst of een aluminium geborstelde draaivoet voorzien van kunststof voetjes.
Het onderstel van de poef is van een houten 4-teen van noten: matgelakt, eiken: witgeolied of carbon gebeitst. De poef is niet draaibaar.
Het is tevens mogelijk het onderstel van de Marvin onder de Puk en Puk Low te plaatsen. De draaivoet 4-poot is dan in geborsteld aluminium, tegen meerprijs leverbaar in mat zwart of brons-look.

In totaal kan Puk Low in 2 verschillende kleuren worden uitgevoerd. Optioneel kunnen 2 knopen worden aangebracht in de voor- en achterrug. De knopen zijn in dezelfde stof- of leersoort gestoffeerd als de voor- of achterrug. De Montis Puk Low is ook te bestellen met contraststiksel (altijd in een beige kleur).

Afmetingen

De hoogte van de stoel is 89 cm en de zithoogte is 44 cm. De diepte van de stoel is 84 cm en de breedte van het zitgedeelte is 50 cm en de breedte van de rugleuning is 75 cm.

De hoogte van het poefje is 44 cm, de lengt is 57 cm en de breedte is 50 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Montis Puk Low.