Refurbished kantoormeubelen

Verander uw werkruimte in een duurzame oase met ons uitgebreide assortiment refurbished kantoormeubelen. Zo maakt u uw kantooromgeving milieuvriendelijker en verhoogt u het duurzame karakter van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een hoogwaardige bureaustoel of een stijlvolle werkplek, onze refurbished producten bieden dezelfde kwaliteit en functionaliteit als nieuw meubilair. Ontdek de vele voordelen van refurbished kantoormeubelen en help tegelijkertijd het milieu te beschermen. Zo maakt u een duurzame en milieubewuste keuze. Deze meubels zijn bovendien hoogwaardig en in uitstekende staat én over het algemeen relatief snel leverbaar.

Refurbishment: kantoormeubelen hergebruiken

Refurbished meubilair, wat houdt dat eigenlijk in? Bij refurbishment worden gebruikte kantoormeubelen hersteld en vernieuwd, zodat ze weer in uitstekende staat verkeren en uw medewerkers perfect kunnen ondersteunen. Dit proces omvat het nakijken en reinigen van elk onderdeel én het vervangen van onderdelen die versleten zijn. Maar ook het vernieuwen van het oppervlak van de gebruikte materialen met behulp van technologieën, zoals poedercoating en stoffering. Het resultaat is kantoormeubilair dat er zo goed als nieuw uitziet en nieuw aanvoelt, maar dan zonder het milieubelastende productieproces van nieuw meubilair. Dit komt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van zogenaamd virgin material (nieuwe grondstoffen), maar bestaand materiaal.

Meerten Castelijns

Expert in de regio

Een duurzame keuze

Het beste van alles? Door te kiezen voor refurbished kantoormeubelen draagt u bij aan een circulaire economie, waarbij u uw impact op het milieu aanzienlijk vermindert. Het hergebruiken van bestaande materialen minimaliseert de hoeveelheid afval en uitstoot, zodat u uw ecologische voetafdruk verkleint. Kies voor hernieuwd meubilair en ontdek hoe u uw kantooromgeving kunt verbeteren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid.
Circulair retourname van uw gebruikt meubilair

Gun meubilair een tweede leven

Met de circulaire kantoormeubelen van deprojectinrichter ontdekt u hoe u met duurzame en betaalbare oplossingen uw kantoorinrichting naar een hoger niveau kunt tillen. U kunt bij ons niet alleen hernieuwd meubilair aanschaffen, maar ook een afspraak maken voor het refurbishen van uw bestaande kantoorinrichting.
Projectinrichting Shimano Europees Hoofdkantoor in Eindhoven

Milieubewust én sociaal

Voor het revitaliseren van kantoormeubilair werken we nauw samen met Stichting de Inzet. Deze stichting werkt met mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt aan het vernieuwen van kantoormeubilair. Door ons strategische partnerschap met Stichting de Inzet helpen we ervoor te zorgen dat deze mensen zich kunnen ontplooien. Bij deprojectinrichter is kiezen voor refurbished kantoormeubilair dus niet alleen kiezen voor milieubewust, maar ook voor sociaal ondernemen! Als garantie krijgt u ons Sociaal Circulair Certificaat: een ondertekende verklaring met de zekerheid van optimale duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen.
Specialistische reiniging meubilair

Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubelen?

Naast de duurzaamheid en het maatschappelijk verantwoorde element zijn refurbished kantoormeubelen een hele goede keuze om diverse redenen. Bij deprojectinrichter weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit, ook als het gaat om circulaire producten. U kunt rekenen op de volgende zekerheden:
  • We bieden een groot assortiment refurbished meubilair
  • Refurbished meubelen zijn volledig nagekeken en schoongemaakt
  • Waar nodig zijn onderdelen vervangen
  • We passen uw hernieuwde meubilair aan uw specifieke functionele eisen aan
  • Onze levertijden zijn kort, zodat u niet lang op uw meubelen hoeft te wachten
  • U krijgt standaard minimaal 12 maanden garantie
Op door ons gereviseerd meubilair krijgt u ons unieke Sociaal Circulair Certificaat. Dit geeft u de garantie dat uw meubilair volledig circulair is gereviseerd op sociaal verantwoorde wijze en door mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.
 
Waarom kiezen voor refurbished kantoormeubelen?

Circulariteit bij deprojectinrichter

U kunt, naast refurbished kantoormeubelen, ook kiezen voor circulaire producten. Deze meubelen zijn volgens strenge eisen geproduceerd, waarbij een hernieuwbaar karakter van het item centraal staat. Tijdens het productieproces van deze meubels wordt het milieu zo min mogelijk belast. Ook worden afvalstoffen op verantwoorde wijze afgevoerd. Ontdek welke circulaire producten we voeren

Over onze circulaire producten

Tweedehands kantoormeubelen of refurbished meubilair?

Hoewel tweedehands kantoormeubelen een goedkope oplossing lijken, bieden ze niet altijd garantie van de kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien voldoet tweedehands meubilair vaak niet aan uw specifieke wensen. Refurbished kantoormeubelen ondergaan een rigoureus proces van reiniging, herstel en vernieuwing om weer in een uitstekende staat te verkeren. Hierdoor is refurbished meubilair écht een betrouwbaardere optie voor uw kantoor. Het mooiste van alles is dat u de keuze heeft uit een breed scala aan stijlen en merken die voldoen aan uw specifieke eisen en budget. Kies voor refurbished kantoormeubelen en geniet van alle voordelen van kwaliteit en duurzaamheid.

We adviseren u graag

Hoe ziet uw nieuwe werkomgeving eruit? Kiest u voor kantoormeubelen met een circulair label? Voor kopen of leasen? Of een combinatie van nieuw en refurbished meubilair? Of wilt u liever eerst onderzoeken of uw huidige inrichting nog herbruikbaar is? Onze experts kennen alle mogelijkheden en adviseren u graag, zodat u de zekerheid heeft dat u de juiste keuze maakt. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van refurbished kantoormeubelen voor uw werkomgeving.

Socials

FacebookLinkedInInstagram

Contact

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Laat het ons weten. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.