Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Naughtone Rhyme modulair zitsysteem

Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme
Naughtone Rhyme

Collectie: 2015 

Naughtone Rhyme

Naughtone Rhyme is een modulair zitplaatsensysteem en maakt gebruik van een CNC gesneden berken multiplex frame. Deze methode levert een zeer nauwkeurig en strak frame, ideaal voor de vereiste nauwkeurigheid bij modulaire zitplaatsen componenten. Het frame wordt vervolgens bedekt met CMHR schuimen, daarna bekleed met de geselecteerde stof.

Met dit modulaire zitsysteem zijn de mogelijkheden enorm groot en de banken passen dan ook mooi in een entree als wachtbank of in andere openbare ruimtes.

Kenmerken Naughtone Rhyme

  • 4,4% gerecycled materiaal (plint boeiboorden)
  • 21,8% Gerecycleerde inhoud
  • 100% FSC-gecertificeerd hout
  • Naughtone is FISP (Furniture Industry Sustainability Programme) en ISO14001 gecertificeerd
  • 87,4 kilo is het totaalgewicht
  • 17,4% recyclebaar (schuim, boeiboorden, bevestigingen en voeten)
  • 82,1% herbruikbaar (frame en sokkel)

Genomineerd voor diverse interieur prijzen

De Naughtone Rhyme heeft op de shortlist van de FX International Interior Design Awards 2015 gestaan en was de finalist van de North Mixology Award.

Over Naughtone

Naughtone ontwerpt, produceert en levert bruikbare, mooie meubels die geschikt zijn in elke kantooromgeving, entree, lobby of andere openbare ruimtes. Bij Naughtone is het hele team gepassioneerd vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke producten die uit de Britse koker zijn ontstaan.
Naughtone is gevestigd in Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, waarvandaan al hun producten worden gedistribueerd. Belangrijker is dat ook wanneer ze zijn ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd, deze altijd hand in hand is met een positieve impact op het milieu. Door deze aanpak is Naughtone FISP (Furniture Industry Sustainability Programme) gecertificeerd.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Naughtone Rhyme.