Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Pedrali Tweet stoelen

Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet
Pedrali Tweet

Ontwerp: Marc Sadler   

Pedrali Tweet stoelen

De Pedrali Tweet stoelen zijn ideaal geschikt voor in het bedrijfsrestaurant, de kantine, bar of andere horecagelegenheden. Daarnaast is de Pedrali Tweet ook als vergaderstoel te gebruiken.

Pedrali Tweet 890

De 4-poot Tweet stoel heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De stoelen zijn stapelbaar.

Pedrali Tweet 895

De 4-poot Tweet stoel heeft armleuningen, een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De stoelen zijn stapelbaar.

Pedrali Tweet 897

De Tweet sledestoel heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 11 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd of gepoedercoat.

Pedrali Tweet 898

De Tweet sledestoel heeft armleuningen, een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 11 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd of gepoedercoat. De stoel is stapelbaar tot maximaal 10 stuks.

Pedrali Tweet 892

De Tweet barkruk op 4 poten heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De zithoogte is 65 cm en de Pedrali Tweet 892 barkrukken zijn tot maximaal 6 stuks te stapelen.

Pedrali Tweet 896

De Tweet barkruk op 4 poten heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De zithoogte is 75 cm en de Pedrali Tweet 896 barkrukken zijn tot maximaal 6 stuks te stapelen.

Pedrali Tweet 899

De Tweet barkruk met slede heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De zithoogte is 75 cm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Pedrali Tweet.