Pedrali

Pedrali design meubelen worden voor 100% in Italië gemaakt. Het moderne ontwerp van deze tafels en stoelen voldoen aan verschillende behoeften, zo ook die van u! Hierdoor is een Pedrali stoel goed toepasbaar in de projectmarkt. Het merk onderscheidt zich door het materiaalgebruik, vormen en bepaalde basisprincipes.

Lees meer

1 / 1

Door samenwerkingen met verschillende interieurarchitecten en goed contact met de eindgebruiker komen er telkens nieuwe product ideeën tot stand, die telkens voldoen aan andere wensen en eisen.

Geschiedenis van Pedrali

Pedrali is opgericht in 1963, als een familiebedrijf. De collectie is het resultaat van een zorgvuldig en nauwkeurig onderzoek gericht op het creëren van industriële designproducten met originele vormen gemaakt van kunststof, metaal, hout of gestoffeerd.

Assortiment van Pedrali meubelen

Het brede assortiment bestaat uit:

De kantoormeubelen worden exclusief in Italië geproduceerd. Het experimenteren met productietechnologieën, het gebruik van verschillende materialen en de samenwerking met vele ontwerpers, waaronder Odo Fioravanti, Michele Cazzaniga, Simone Mandelli en Antonio Pagliarulo hebben ze in staat gesteld belangrijke onderscheidingen te behalen, zoals de Compasso d'Oro ADI.

Duurzaam

Het produceren van duurzame producten is iets wat Pedrali doet. Tijdens het productieproces wordt bijzondere aandacht besteed aan de gebruikte materialen, het gebruik van grondstoffen en hulpbronnen, het afvalbeheer en de emissiebeheersing. Om het recyclageproces te vereenvoudigen, zijn alle producten ontworpen om eenvoudig weer te worden gedemonteerd en opnieuw in het productieproces te worden geplaatst.
De FSC ™ C114358 Chain of Custody-certificering garandeert de oorsprong van hout uit bossen die op de juiste manier en met verantwoordelijkheid worden beheerd, volgens strenge milieu-, sociale en economische normen.

Meer over Pedrali?

Wilt u meer informatie over Pedrali neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook het meubilair bekijken in één van onze showroomvestigingen in Bergeijk, Purmerend of Rotterdam.

Series