Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Plank Remo

Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo
Plank Remo

Ontwerp: Konstantin Grcic  Collectie: 2015 

Plank Remo

De Plank Remo is een multiplex stoel die het ambachtelijke erfgoed van Plank met de nieuwste productietechnieken samenvoegt.
De Duitse ontwerper Konstantin Grcic gebruikt de lichtgewicht eigenschappen van multiplex om een eenvoudige en veelzijdige stoel verder te ontwikkelen.
De uitvoering met gebogen multiplex poten heeft een warme en vriendelijke uitstraling en is ook zeer licht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Deze versie is verkrijgbaar als stapelbaar en niet stapelbare stoel.
De versie met de metalen poten is ook stapelbaar en de gelakte houten zitschaal kan worden geproduceerd in aangepaste kleuren, zodat deze in elke kantooromgeving passen. Deze mogelijkheid is op aanvraag.

De Remo Wood Chiar is nu ook leverbaar met een gestoffeerde zitting.

Details

Technische details stoel met houten structuur: Plywood stoel in natuurlijke afgewerkte as of gebeitst in de kleuren krijt, walnoot, grijs en zwart.
Technische details stoel met metalen structuur: Multiplex zitschaal gemaakt van natuurlijk afgewerkte as of gekleurd in wit, grijs, zwart of geel. De metalen structuur is afgestemd op de kleur van de zitschaal. Stapelbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Plank Remo.

Wij adviseren u bij dit product:

Plank Remo Plastic
Plank
Remo Plastic