Plank

Plank is een merk dat u niet snel tegen zult komen. Het heeft een rijke geschiedenis en unieke meubelen. Het meubelmerk is al sinds 1893 actief op de meubelmarkt en heeft nu nog steeds dezelfde ideeën over het creëren en maken van meubelen. Plank stelt onderzoek namelijk voorop. Dit gaat gepaard met nieuwe technologische mogelijkheden, wat terug te zien is in de ontwerpen van de collecties van het meubelmerk. Tegenwoordig staan duurzaamheid en design ook hoog in het vaandel bij Plank. Bij het ontwerpen wordt zowel de oude als nieuwe filosofie meegenomen.  

Lees meer

1 / 1

Meer over Plank 

  • Plank meubilair is afkomstig van een Italiaanse fabrikant.  
  • Plank stoelen zijn zeer divers en voldoen aan de eisen van de markt.  
  • Belangrijk materiaal voor Plank is hout. Hout is eigenlijk de basis voor ieder meubel van het merk, dat is waarmee het begint. 
  • Het merk heeft door de jaren heen al meerdere prijzen gewonnen, zo kwam het onder andere in aanraking met Compasso D’Oro en de IF Product Design Award.  
  • De meubelen van Plank zijn in Musea over de hele wereld te bekijken, onder andere in Museum of Modern Art in New York, the Design Museum in München en the Art Institute of Chicago. 

Informatie en vragen over Plank? 

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen over Plank meubilair? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op (telefonisch of per e-mail). Ook kunt u via onze website een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook Plank meubilair bekijken in een van onze showroomvestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. 

Series