Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Rexite Birillo

Rexite Birillo
Rexite Birillo
Rexite Birillo
Rexite Birillo
Rexite Birillo
Rexite Birillo

Ontwerp: Giotto Stoppino   

Rexite Birillo

De Rexite Birillo is te gebruiken als hoge prullenbak, paraplubak en hoge vloerasbak. Naast de standaard Birillo is er ook een Birillo Plus leverbaar. In de Plus-versie is de Rexite Birillo uitgerust met een interne metalen container. De asbak is gemaakt van verchroomd of zwart gelakt staal.

Rexite en het milieu

Rexite heeft altijd veel aandacht besteed aan de gevolgen die het productieproces op mens en milieu kunnen hebben. De producten zijn volledig gemaakt in Italië in strikte overeenstemming met de Europese wetgeving en alle regels met betrekking tot het milieu.

Over Rexite

Rexite is al ruim 40 jaar actief in de meubelbranche. Naast de klassieke collectie kantoormeubilair en accessoires hebben ze ook stoelen, krukjes, boekenkasten, wandklokken, kapstokken en meer... Dankzij hun creatieve originaliteit en speciale aandacht voor kwaliteit, kleuren en materiaal trekt het meubilair van Rexite snel de aandacht.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Rexite Birillo.