Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Archipelago modulaire banksysteem

Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago
Tecno Archipelago

Ontwerp: Monica Förster  Collectie: 2012 

Tecno Archipelago modulaire banksysteem

De Tecno Archipelago is een modulair bankensysteem bestaande uit fauteuils, banken en bijzettafels. Deze zijn ontworpen door Monica Förster.

Kenmerken Tecno Archipelago D502

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; enkele fauteuils, tweezits bank, driezits bank en ronde bijzettafels. Al deze elementen kunnen ook los staan, maar juist de mogelijkheid om een grote bank met verschillende zitgedeeltes te creëren maakt deze modulaire bank van Tecno zo speciaal. Dit modulaire systeem is geschikt voor verschillende toepassingen in de kantoor en een lounge-omgevingen, zoals in uw entree.

Gebruikte materialen

De banken en fauteuils hebben een stalen structuur en zijn voorzien van polyurethaanschuim die bekleed is met stof of leder uit de kleurencollectie van Tecno. Hun maten variëren in vorm, zodat er de bank bijvoorbeeld een slingerbeweging kan maken, een halve cirkel of juist een hoek.
De ronde bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen: matte lak of fineer.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Archipelago.