Entreemeubilair voor een fijne ontvangst

Entreemeubilair wordt als eerste opgemerkt en is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw gewenste bedrijfsuitstraling vertalen wij naar de juiste salontafels, kapstokken, verlichting en balies. Tevens hebben wij een ruime collectie van entreemeubilair aan wachtbanken. Er zijn veel varianten bestaande uit verschillende materialen.

Pieter van Woensel

Onze expert voor entreemeubilair

Met entreemeubilair creëert u een warm welkom

Wachtkamerbanken zijn er gestoffeerd maar ook van kunststof. Daarnaast wordt ook vaak gebruik gemaakt van koppelbare stoelen in wachtkamers. Stoelen met een gestoffeerde zitting en kunststof rug, een metalen onderframe of toch liever een lounge bank. Diverse merken in ons assortiment zijn gespecialiseerd in entreemeubilair, zoals MorosoLandeArtifort en Softline.

Verlichting voor uw entree 

Vaak is de keuze voor de soort verlichting een kwestie van smaak. Toch is het verstandig om u af te vragen waar en met welk doel de lamp gebruikt gaat worden. In een entree is de behoefte aan verlichting bijvoorbeeld anders dan op een werkplek. Denk naast functionele verlichting ook aan sfeerverlichting. Op een bureau of in een openbare ruimte kan een mooie lamp net dat extra accent geven. 

Entreemeubilair ontvangstruimte

Schone en mooie vloer 

Een schoonloopsysteem is noodzakelijk voor het behoud van een schone en mooie vloer in uw kantoor- of bedrijfspand. Ongeacht of u harde of zachte vloerbedekking heeft. Een schoonloopsysteem zorgt ervoor dat vuil en vocht van buiten, niet naar binnen meegenomen wordt. Dat is ook nog eens hygiënisch! 

Accessoires 

Bij het inrichten van uw entree kan ook gebruik gemaakt worden van accessoires. Dit kleedt de ruimte aan. Hierbij kunt u denken aan een kapstok, prullenbak, klok of brochurestandaard. 

Balies en recepties 

Bij een grote organisatie is het handig om bij de entree een balie te hebben. Hier kan het baliepersoneel de bezoekers ontvangen en eventuele vragen beantwoorden. 

Entreemeubilair voor een warm welkom

Ook een complete inrichting voor uw entree met entreemeubilair? 

De Projectinrichter biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden voor uw entree. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alle mogelijkheden en voordelen van het juiste entreemeubilair. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms om onze collectie entreemeubilair te zien.

Onze expert voor entreemeubilair

Onze expert voor entreemeubilair