Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra ID Air Chair

Prijs Vitra ID Air vanaf € 431
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air
Vitra ID Air

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2012 

Vitra ID Air

Bekijk ook de andere variant, Vitra ID Mesh. Deze is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Vitra ID Air stoel heeft een eenvoudige constructie, maar biedt optimaal zitcomfort. De stoel heeft een flexibele rugleuning van kunststof met een gaatjespatroon, deze is onderhoudsvriendelijk en garandeert een aangename luchtcirculatie. De kunststof rugleuning van opengewerkt polypropyleen is leverbaar in basic dark, soft grey of soft light.

De ID Air bureaustoelen zijn voorzien van 2D of 3D armleuningen volgens norm EN 1335. De armleuningen van de Vitra stoelen zijn standaard van gepolijst aluminium. De stoel is ook te leveren met ringarmleuningen van gepolijst persgietaluminium met of zonder hoogteverstelling, voor vergadersituaties.

De Vitra ID Air heeft een zitkussen van polyurethaanschuim en is bekleed in de stof Plano of in driedimensionaal weefsel Silk Mesh.

Het vijfsteronderstel van polyamide is in het dark of gepolijst persgietaluminium met zwenkwielen (ø 60mm) of glijders. De ID Air vergaderstoelen uitvoering heeft een viersteronderstel van gepolijst persgietaluminium op glijders volgens norm EN 137661.

Optioneel kan de stoel ook bekleed worden met gepatenteerde Clima Seat voor meer zitcomfort.

Vitra 43100700 kunststof rugleuning.
Vitra RR431007 met ProMatic en voorzien van 2D armleuningen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra ID Air.