Vitra

Vitra is een Zwitserse familiebedrijf dat al jaren bekend staat om zijn inspirerende design meubelen. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtig designmeubilair, verlichtingen en woonaccessoires. Vitra verkoopt hun producten over de hele wereld en heeft productievestigingen in Duitsland, Amerika, China, Hongarije en Japan. De producten van Vitra zijn tijdloos ontworpen zodat ze langer mee gaan.

Lees meer

Vitra heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton. De veelzijdige meubelcollectie wordt veel toegepast in onder andere kantoren en openbare ruimtes. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell lieten hun inrichting graag aan Vitra dealers over.

Duurzaamheid bij Vitra

Het doel van Vitra is om de producten van de ene generatie op de andere door te geven. Dat is het idee achter elke beslissing in de ontwikkeling en productie. Om producten met een zo lang mogelijke levensduur te ontwikkelen, doet Vitra niet mee aan korte trends en gebruiken ze alleen hoogwaardige materialen. De producten bevatten zo weinig mogelijk materialen en zijn makkelijk te herstellen en recycleren. Vitra werkt aan het efficiënte gebruik van middelen en gebruikt milieuvriendelijke materialen en technologie. Vitra is bezig om het percentage gerecycleerde en recyclebare materialen te verhogen. Ook is Vitra bezig om zo min mogelijk afval te produceren en afvalmateriaal nuttig te gebruiken in de productie voor nieuwe meubelen.

Meer informatie over Vitra

Heeft u nog vragen over het bedrijf Vitra of de producten die zij maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. Uiteraard bent u ook welkom om Vitra meubilair te bekijken in één van onze showroom vestigingen. De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar en helpen graag om advies te geven en een aanbieding op maat te maken.

Series