Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wilkhahn ON Bureaustoel | ON Vergaderstoel

Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR
Wilkhahn On NPR

Ontwerp: Wiege   

Wilkhahn ON Bureaustoel

ON Bureaustoel, voldoet aan de NPR 1813, EN 1335, EMAS 2 , ILO (MVO).

Deze arbo bureaustoel is de eerste driedimensionale synchroon, waarvan de rug en zitting volledig de beweging van het lichaam volgen. ON bureaustoel is vrijwel knoploos en heeft een unieke zitdiepte instelling, de gebruiker hoeft bij de zitdiepte instelling niet op te staan uit de stoel. De rug en zitting zijn ter plaatse uitwisselbaar.
Deze bureaustoel is leverbaar met verschillende rughoogten: middel hoge rug, hoge rug en hoge rug met hoofdsteun. Tevens heeft de Wilkhahn ON een versnelde tegendruk gewichtinstelling. Er zijn vier verschillende gasveerhoogtes beschikbaar.
De basis stoffering is het unieke 3D elastische fiberflex met een zeer hoge slijtvastheid van 70.000 martindale. Daarnaast zijn er diverse andere soorten stoffen en leer leverbaar in verschillende kleuren.

ON Vergaderstoel:

Deze vergaderstoel is leverbaar met een kruispoot op glijders. Als stapelbare versie is de 4 poot en slede vergaderstoel ontwikkeld.
Deze wordt gemonteerd uitgeleverd en kan ook tegen meerprijs in een doos verpakt worden waarna alleen de rug erin geklikt dient te worden voor gebruik. Wilkhahn ON vergaderstoelen worden voor gemonteerd uitgeleverd.

Wilkhahn ON vergaderstoel, 4poot- en sledestoel

De 4poot- en sledestoelen zijn allebei stapelbaar
De sledestoelen zijn voorzien van een kiepbeveiliging
Glijders zijn vloerafhankelijk (harde en zacht vloeren)
Stoffering van zitting en rug in 3D stof (microkussentjes)
Andere stofferingen zijn mogelijk
De rug wordt rondom met 3D stof gestoffeerd (dubbel membraam) ca. 70.000 martindale
Voldoen aan DIN EN 13761 en DIN EN 1022 voorzien van GS keurmerk

Wilkhahn ON vierpootstoel, model 176/71 is ook leverbaar met een zitting met management bekleding gestoffeerd in leder boxmark, collectie 1010. Rug bespannen met fiberflex weefsel, kleur zwart, kunststof armleuningen, onderstel glanzend verchroomd.
Of rugleuning met management bekleding gestoffeerd in leder boxmark, collectie 1010. Met leder beklede armleuningen in leder boxmark, collectie 1010 kleur wit. Verder is een zaalstoelen rijverbinding voor de vierpootstoel ON 176/7 mogelijk.

Duurzaamheid:

ON bureaustoel | vergaderstoel is voor 95% recyclebaar. De fabriek in Duitsland heeft een eigen energie krachtcentrale met een 0% CO2 uitstoot.
ON voldoet aan NPR 18.13, EN 1335, EMAS 2 , ILO (MVO).

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wilkhahn On NPR.