Wilkhahn

Wilkhahn is een Duits familiebedrijf dat al sinds 1907 jaar meubels produceert. Het bedrijf is gevestigd in het Duitse Bad Münder en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en duurzame productiemethoden.

Lees meer

1 / 1

Duits design met een missie

In 1896 opende de Duitse ondernemer, Franz Wilkhahn, een meubelfabriek in Bad Münder. Hij begon met het produceren van houten meubels, maar al snel verschoof de focus naar stoelen. In 1925 introduceerde Wilkhahn de "Freischwinger", een stoel met een zwevend frame. Deze stoel was een revolutionaire ontwikkeling en werd een van de meest iconische stoelen van de 20e eeuw.

In de jaren daarna werden nog meer succesvolle stoelen geïntroduceerd en werkte Wilkhahn met meerdere gerenommeerde ontwerpers, zoals Marcel Breuer, Hans Wegner en Dieter Rams.

Kernwaarden van Wilkhahn

Wilkhahn zet zich in voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Het bedrijf gelooft dat meubels niet alleen esthetische waarde moeten hebben, maar ook moeten bijdragen aan het welzijn van de gebruikers.

Deze waarden zijn terug te vinden in het hele assortiment van Wilkhahn. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hout, staal en leer. Ook zijn ze ergonomisch ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden. Daarnaast ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Kenmerken van Wilkhahn collecties

Wilkhahn biedt een breed scala aan stoelen, tafels, banken en andere meubels. Hun assortiment omvat zowel iconische, tijdloze ontwerpen als moderne ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de moderne levensstijl. Deze stoelen zijn vaak voorzien van innovatieve functies, zoals verstelbare zithoogte of ergonomisch gevormde rugleuningen. Ze zijn erg functioneel en geschikt voor langdurig gebruik.

Diensten van deprojectinrichter

Deprojectinrichter biedt uiteenlopende services aan om u te assisteren bij het samenstellen van uw ideale zakelijke interieur. Raadpleeg onze experts voor advies, probeer onze proefstoelen uit voor een weloverwogen aanschaffingsbeslissing en ontdek de kracht van duurzaamheid met onze onderhoudsservices om uw interieur langdurig in topconditie te houden. Meer weten over alle diensten van deprojectinrichter? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in het Wilkhahn assortiment of in de services van deprojectinrichter? Wij staan tijdens kantooruren voor u klaar met een advies, extra informatie en gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.

Series