Wilkhahn

Wilkhahn kantoormeubelen staan bekend om vergadertafelsystemen, boardroomtafels, bureaustoelen en flexibele vergadertafels. Met de vele meubelen uit deze collectie zijn vele kantoren in te reichten op een duurzame en ergonomische manier. U wilt toch ook dat uw medewerkers gezond de werkzaamhedne uit kunnen voeren?

Lees meer

1 / 1

De meubelfabriek is bekend van de Wilkhahn On NPR bureaustoel welke een enorm succes is geworden om zijn 4D Synchromechaniek. De introductie van nieuwe materialen zoals staal, glasvezel en stoffen voor bekleding heeft Wilkhahn laten groeien van een zeer handmatige ambacht tot een moderne industrieel productiebedrijf met internationale activiteiten. Hier zijn opmerkelijke modellen uit voortgekomen: de FS Line, Picto, Modus, Aline en ON.

Geschiedenis Wilkhahn

Wilkhahn is opgericht in 1907. In tegenstelling tot vrijwel alle andere fabrikanten in de kantoormeubelindustrie, staat Wilkhahn wereldwijd voor ontwerp gemaakt in Duitsland. Zo'n 60 jaar geleden heeft het bedrijf zijn doel, het duurzame ontwerp en de duurzaamheid van zijn doelstellingen verbeterd. Mijlpalen zijn:

De nieuwste voorbeelden van baanbrekende innovaties zijn de multifunctionele stoel Chassis, het conferentiegamma Graph of driedimensionale ON en IN, waarmee toonaangevende experts momenteel het één van 's werelds beste bureaustoelen beschouwen. Wilkhahn zet ook nieuwe normen in termen van zijn sociaal-ecologische benadering. Als winnaar van de Duitse Milieuprijs werkte het bedrijf samen met architecten Frei Otto en Thomas Herzog en oefent het al meer dan 20 jaar actief milieuverantwoordelijkheid uit. Naast een aantal internationale onderscheidingen heeft bureaustoel ON ook de Federal Ecodesign Award ontvangen. De Wilkhahn IN bureaustoel is in het bezit van maar liefst 7 awards, waaronder The Red Dot Award, German Design Award en de iF Design Award.

Assortiment Wilkhahn

Het assortiment van Wilkhahn bestaat onder andere uit:

  • Stoelen
  • Banken
  • Poefjes en krukken
  • Fauteuils
  • Bureaustoelen en
  • Tafels

Meer informatie over Wilkhahn?

Wilt u meer informatie over Wilkhahn kantoormeubelen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of per e-mail. Uiteraard kunt u ook Wilkhahn modellen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series