Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Projecttapijt

Projecttapijt en vloerbedekking zijn over het algemeen zachte projectvloeren die vaak gebruikt worden in kantoren, vergaderruimtes en voor de entree. Afhankelijk van de bestemming van de ruimte kunt u kiezen voor zachte, maar ook harde vloeren zoals PVC en Marmoleum.
Hoogwaardig projecttapijt voldoet aan strenge normen. De polyamidevezels waar het tapijt van gemaakt is zorgen voor een hoge slijtvastheid en hebben een vuil werende werking. Het tapijt in uw kantoor bepaald onder andere de uitstraling van uw bedrijfsruimte.
Omdat de keus groot is adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keus.

De Projectinrichter is gespecialiseerd in complete kantoorinrichting. Wij hebben ruime ervaring bij het inrichtingen van grote organisaties. Als onafhankelijke projectinrichter hebben wij een ruime collectie die bestaat uit ruim 250 merken op het gebied van kantoormeubelen en projectstoffering. Onze ruime collectie accessoires leent zich uitstekend voor de uitstraling die u voor ogen heeft.


Wij geven u geheel vrijblijvend advies! U kunt ook altijd langs komen in De Projectinrichter Showroom Purmerend of in De Projectinrichter Showroom Rotterdam. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Projecttapijt.