HomeEven voorstellen

Even voorstellen

Wij zijn één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland met ruim 250 verschillende merken op gebied van projectstoffering en kantoorinrichting. Sinds 2003 werken wij nauw samen met een groot aantal architecten, projectmanagementbureaus, intermediairs, zakelijke klanten en leveranciers aan toekomstgerichte, duurzame, efficiënte en inspirerende werkomgevingen.

"Projectinrichting is het vertalen van gevoel en emotie in een product"

Met Worklife Centres in Oostzaan, Bergeijk, Groningen en Rotterdam en een ruime collectie, die u op deze website terug kunt vinden, vervullen wij al jarenlang de wensen van onze klanten. Maak hier kennis met onze experts.

Locaties

Vestiging Amsterdam

Skoon 56, 1511 HV Oostzaan

Vestiging Rotterdam

Vareseweg 135 D, 3047 AT Rotterdam

Vestiging Bergeijk

Stökskesweg 9, 5571 TJ Bergeijk

Vestiging Groningen

Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen

FSC CoC, ISO 9001 en 14001 gelden voor Hoofdkantoor, Amsterdam en Rotterdam

Accountmanagers

Frits Vogel
Accountmanager Projectstoffering | Rotterdam
Frits Vogel

Bij De Projectinrichter houd ik mij bezig met alles wat te maken heeft met projectstoffering en raambekleding. Vanuit de prachtige vestiging in Rotterdam zal ik vraag en mogelijkheden samenvoegen, om zo de klant de best mogelijke oplossing te bieden voor onder andere kantoorruimtes, winkels, scholen, zorginstelling, enzovoorts.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten: fitness, hardlopen of skaten. Het maakt eigenlijk niet uit, als je er maar moe van wordt. Dat geeft mij ontspanning. Met 2 jongens die hockeyen ben ik ook regelmatig te vinden op het hockeyveld; als supporter van de jongste en als coach van de oudste. Naast alle sportieve activiteiten geniet ik er ook zeker van om leuke dingen te doen met het gezin of met vrienden. Lekker eten en een goed biertje drinken horen daar zeker bij.

Harry Buscher
Accountmanager Projectstoffering | Amsterdam
Harry Buscher

Bij de Projectinrichter houd ik mij bezig met alles wat te maken heeft met projectstoffering, raambekleding en systeemwanden. Daarin geef ik advies voor de juiste toe te passen producten voor kantoorruimtes, winkels, scholen, zorginstelling enz.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten; tennissen, fietsen en wandelen. Ook mag ik graag leuke dingen doen met het hele gezin.

Monique Fakkert
Associate | Amsterdam
Monique Fakkert

Binnen de teams van De Projectinrichter ben ik betrokken bij projecten en business development. De toenemende veranderingen betreffende de doelen GRC (Governance, Risk & Compliance) van organisaties vanuit continuïteit doelen neem ik daarbinnen mee. Immers, -verandering is een constante- en nieuwe inzet heeft naast effectiviteit ook efficiency nodig. Bovendien voldoen aan continuïteits eisen is de uitdaging daarbinnen.

Tijdens de vrije tijd is het mijn doel om te kunnen genieten. Samenzijn en de -dolce vita- ervaringen voort te zetten.

Niels Metzelaar
Accountmanager | Amsterdam
Niels Metzelaar

Sinds januari 2022 ben ik werkzaam bij De Projectinrichter als accountmanager. Ik ben vol enthousiasme begonnen binnen deze - voor mij nog relatief nieuwe - branche. Met het team in Amsterdam helpen wij klanten een vitale en innoverende werkplek in te richten waar zowel dynamisch samen als alleen comfortabel gewerkt kan worden.  

Ik en mijn collega's staan altijd klaar voor het geven van deskundige adviezen en oplossingen.  

In mijn vrije tijd besteed ik ook veel tijd aan mijn eigen vitaliteit. Ik sport graag in de sportschool, maar ook aan honkbal en golf besteed ik wekelijks mijn tijd.
 

Pieter van Woensel
Accountmanager | Rotterdam
Pieter van Woensel

Inrichten heb ik altijd het leukste vak gevonden sinds ik er in 1995 mee in aanraking kwam. Samen met klanten en partners op zoek naar een werkomgeving die helemaal past bij hun. Een plek waar zij zich thuis voelen en die hen inspireert. Een thema als vitaliteit, dynamisch werken breng ik daarom graag onder de aandacht. 
Als accountmanager voor de zakelijke markt bij De Projectinrichter heb ik optimaal de mogelijkheden om daar invulling aan te geven. 

Om fris en scherp te blijven iedere dag besteed ook veel tijd aan mijn andere passie namelijk het racefietsen in binnen- en buitenland. Ontspanning door inspanning zodat ik iedere dag weer positief onderweg kan zijn naar morgen.

Tara Veer
Accountmanager | Rotterdam
Tara Veer

Ik ben opgegroeid in de wereld van de kantoorinrichting en ben hier altijd in meer of mindere mate mee bezig geweest. Het was voor mij dan ook een logische stap in mijn carrière om als accountmanager bij De Projectinrichter aan de slag te gaan. In mijn functie zal ik met mijn brede kennis en veelzijdigheid mijn relaties adviseren en begeleiden om zo tot de best mogelijk oplossing te komen.

Naast een gezellig sociaal leven met vrienden en familie ben ik graag zoveel mogelijk buiten in de weer. Mocht dat wegens omstandigheden niet het geval zijn zul je mij vaak iets creatiefs zien doen in de keuken of met een leuk DIY project.

Cas Noten
Projectadviseur | Eindhoven
Cas Noten

De komende tijd ga ik me bij FS kantoorinrichting (nu deprojectinrichter) richten op diverse werkzaamheden. Zo richt ik me voornamelijk op het ondersteunen en werk uit handen nemen van de huidige accountmanagers bij FS kantoorinrichting. Na enige tijd ga ik door ontwikkelen tot volwaardig accountmanager binnen de branche. Hoe eerder hoe beter.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om rustig een serietje te kijken, een potje te voetballen, iets te gaan drinken met vrienden, een hapje te gaan eten of in de zomer een aantal festivals te bezoeken. Genoeg te doen dus!

Renate van Schijndel
Projectmanager
Renate van Schijndel

Ik werk als projectmanager bij FS Kantoorinrichting / De Projectinrichter en richt me vooral op projecten in de omgeving Eindhoven. Daarnaast werk ik met mijn collega’s in Rotterdam samen aan de projecten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. 

In mijn vrije tijd sport ik graag en ik sta graag in de keuken voor het maken van allerlei lekkere baksels. 

Karin Werges
Accountmanager | Groningen
Karin Werges

Als je al ruim 24 jaar in de branche werkt, moet je wel een passie voor inrichten hebben. En dat is ook zo!

Samen met de klant komen tot het beste eindresultaat, dat is waar ik elke dag blij van word. Het vinden van de juiste balans tussen functionaliteit en design, in combinatie met actuele thema’s als hybride werken en duurzaamheid.  Of het nu voor een werk-, leer- of zorgomgeving is, met het uitgebreide assortiment van de Projectinrichter is er voor elke vraag een passende oplossing te vinden. De route daar naar toe en het volledig ontzorgen van de klant in dit proces, maakt het vak voor mij extra leuk.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig; padel staat met stip op één, maar ook fietsen en wandelen vind ik erg leuk. Daarnaast vind ik het heerlijk om met het gezin of vrienden lekker uit eten te gaan of te borrelen op een terras in een leuke stad.

Rins Disselkoen
Accountmanager | Amsterdam
Rins Disselkoen

Voor mij staat de beste inrichtingsoplossing vinden, samen met de klant, op nummer één. Dit geeft mij ook een goed gevoel. In de huidige tijd zijn flexibiliteit en duurzaamheid belangrijke thema’s. Ik vind het dan ook belangrijk om te kijken of bestaand meubilair een tweede leven kan krijgen, één-op-één of gerevitaliseerd.

Bij De projectinrichter nemen wij de klant graag mee in de mogelijkheden. Nieuw hoeft zeker niet minder duurzaam te betekenen. Wij werken namelijk samen met veel leveranciers die duurzaam ontwerpen en produceren.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; om te sporten of voor een goede boswandeling. Ik hou van nieuwe dingen ontdekken, dit kan een nieuw tentje in een stad zijn maar ook een nieuwe cultuur of nieuw land.

Customer Support

Imme van Driel
Commercieel binnendienst medewerker | Rotterdam
Imme van Driel

Bij De Projectinrichter werk ik met veel plezier als Customer Support medewerkster. In deze functie ondersteun ik de accountmanagers en houd ik mij onder andere bezig met administratieve taken, zoals het verwerken van orders en het opmaken van offertes. Elke dag leer ik steeds iets meer van deze mooie en veelzijdige branche. 

Naast mijn werk ben ik veel te vinden in de sportschool en hou ik ervan om samen met mijn vrienden of familie een lekker hapje te eten. Ik reis veel en graag omdat andere culturen mij inspireren. 
 

Jolina de Moes
Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam
Jolina de Moes

In mijn functie als commercieel binnendienst medewerker ondersteun ik de accountmanagers in de vestiging Amsterdam. Mijn taken zijn het verwerken van orders, offertes, bestellingen en uitleveringen in deze mooie, creatieve branche. 

Daarnaast ben ik een groot kunstliefhebber en spendeer ik mijn vrije tijd graag met het bezoeken van exposities en geniet ik van lekker eten en gezelligheid.
 

Judith de Haan
Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam
Judith de Haan

Het gehele proces van offerte- en orderverwerking, bestellen en contoleren van het geheel tot aan de levering en facturatie behoort tot mijn takenpakket als commercieel binnendienst medewerker. Het is leuk om deze administratieve werkzaamheden uit te voeren binnen een creatieve branche en werkomgeving.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ben ik zo nu en dan te vinden op de tennisbaan.

Lotte Korenstra
Commercieel binnendienst medewerker | Rotterdam
Lotte Korenstra

Met veel passie voor design meubilair en interieurstyling werk ik bij De Projectinrichter Rotterdam. In mijn functie ondersteun ik de accountmanagers op het gebied van het offerte-, order- en inkoopproces.

De passie voor design meubelen en interieurstyling is ook iets waar ik in mijn vrije tijd graag mee bezig ben, zoals het herinrichten van mijn huis en het adviseren van vrienden. Daarnaast wandel ik graag wat kilometers met mijn hond Faas en geniet ik van het gezelschap van vriendinnen en familie. 

Lucas Lauritsen
Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam
Lucas Lauritsen

Bij De Projectinrichter houd ik mij bezig met alle facetten van de customer support. Ik ben verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het ondersteunen van de accountmanager, offreren, bestellen, plannen en uitleveren van orders.

In mijn vrije tijd voetbal ik graag en geniet ik van mijn zoon. Tevens hou ik van lekker koken en het opeten daarvan!

Martijn van Bommel
Commercieel binnendienst medewerker | Eindhoven
Martijn van Bommel

Bij FS Kantoorinrichting / De Projectinrichter houd ik mij, als Commercieel binnendienst medewerker, bezig met het maken en verwerken van offertes en orderbevestigingen, daarnaast verzorg ik de logistieke planning vanuit Bergeijk.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden op het voetbalveld als coach of speler.

Priscilla van Waas
Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam
Priscilla van Waas

Bij deprojectinrichter ben ik werkzaam als commerciële binnendienst medewerker binnen de vestiging Amsterdam (Oostzaan). In deze functie ondersteun ik de accountmanagers met het uitwerken van de offertes, het boeken en inkopen van orders en het inplannen en uitleveren hiervan.

Als ik niet werk geniet ik vooral van mijn gezin. Daarnaast onderneem ik graag dingen en spreek ik graag af met vrienden of familie.

Tim Dahler
Commercieel binnendienst medewerker | Amsterdam
Tim Dahler

Met veel enthousiasme ben ik dit jaar begonnen bij De Projectinrichter Oostzaan, als commercieel medewerker binnendienst.

De komende tijd ga ik mijn kennis verbreden op het gebied van kantoorinrichting en meubilair. Het uitwerken van opdrachten en offertes behoort tot mijn taken, als ook het controleren van bestellingen en het uitleveren van producten. Samen met de accountmanagers wil ik de klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Ik ervaar een hele prettige werksfeer; er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor ontspanning.

Naast mijn werk sport ik elke dag en onderneem graag dingen met vrienden en familie.

Directie

Goos Vollema
Manager | Groningen
Goos Vollema

Het creëren en realiseren van mooie inrichtingen vind ik al ruim 30 jaar een mooi vak. Bij De Projectinrichter realiseren we die aangename en functionele werk-, leer- en zorgomgevingen. Met mooie producten, enthousiaste en kundige medewerkers zorgen we voor veel tevreden klanten. "The quality is in the details". Met aandacht voor deze details maken we het verschil tussen het leveren van producten en het realiseren van een goede complete inrichting. Samen met de klant aan tafel toewerken naar de ideale inrichting, wat is er leuker dan dat!

Als ik niet werk vind ik een partijtje voetballen een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Ook Netflix, een goede thriller of tijd met mijn vrouw en kinderen zijn mijn favoriete tijdsbestedingen.

Joost Thijssens
Regiomanager | Eindhoven
Joost Thijssens

Inmiddels 20 jaar ervaring in de kantoor en projectinrichting. Sinds 2011 werkzaam bij deprojectinrichter in Bergeijk. Het realiseren van een mooi totaalproject vind ik nog steeds 1 van de leukste dingen in ons vak. Maar ook de klant voorzien van een goed advies bij aanschaf van die ene bureaustoel geeft een goed gevoel.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, vrienden en familie. Lekker uiteten of ergens iets gaan drinken. Verder ga ik graag een potje voetballen zowel op het veld als in de zaal.

Karianne Taminiau
Manager Operations
Karianne Taminiau

In mijn functie als Manager Operations ben ik eindverantwoordelijk voor meerdere teams. Hieronder vallen Customer Support, DPI Services, Projectmanagement en kijk ik ook nog mee met aanbestedingen/ tenders. Mijn dagen zijn dus goed gevuld. Maar eigenlijk ben ik de meeste tijd bezig om achter de schermen alles aan elkaar te verbinden en mensen optimaal te laten functioneren. Dan heb je meteen te pakken waar ik nou enthousiast en blij van wordt. 

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik vooral van mijn gezin. Ik ontdek graag nieuwe gerechten in de keuken met goeie vrienden en geniet aan het einde van de dag van een goed boek.

Meerten Castelijns
Commercieel manager | Amsterdam
Meerten Castelijns

Bij De Projectinrichter werk ik op interim basis met veel plezier aan projecten op het gebied Business Development. Ontwikkelingen zijn er op het gebied van inrichting genoeg! Bij de invulling van projecten is het doel om de klant de inrichting te bieden die bij hen past. Daarbij kijken we verder dan alleen meubilair, denk aan concepten als hybride werken, thuiswerken, duurzaamheid en nieuwe inversteringsvormen.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en gaan we graag met z'n allen op reis. Daarnaast ben ik lekker buiten aan de wandel met de hond en geniet van lekker eten en drinken met vrienden en familie. 
 

Nicky Gieskens
Commercieel manager | Rotterdam
Nicky Gieskens

Om de beste inrichter van Nederland te worden/blijven is constante verandering noodzakelijk. Markten zijn in toenemende mate complexer en dynamischer geworden, wat vraagt om een flexibele organisatie met eenvoudige structuren, klantgerichte processen en een innovatief assortiment. Geleid door nieuwsgierigheid, optimisme en ambitie werk ik daarom aan een leidende en duurzame marktpositie van onze organisatie. Momenteel werk ik aan de verdere ontwikkeling van onze financiële dienstverlening.

Ook buiten kantooruren (en zelfs in het weekend) herkent u mij aan het driedelige kostuum en een das van Italiaanse makelij. Immers, ‘de kleeren maken den man’. Daarom koester ik de garderobe en pleit ik voor goede smaak, elegantie, subtiliteit en manchetknopen.

Ondersteunende diensten

Peter Veer

Bij De Projectinrichter houd ik mij bezig met Business Development. Samen met mijn collega’s werk ik aan het ontwikkelen van nieuwe manieren om de markt succesvol te benaderen. Het inrichten van kantoren is al 31 jaar een onuitputtelijke bron van plezier en inspiratie; altijd weer proberen om de trends voor te zijn. “Het kantoor is aan het veranderen van een plek waar mensen naartoe gaan om iets te doen naar een plek die iets doet voor mensen”. Mooi!

Mijn vrije tijd breng ik vrijwel altijd door (met vriendin, dochters en vrienden) op onze boot. Ik sport graag, lees vaak en luister veel en gevarieerd naar muziek. Nieuwste hobby: mijn kleinkinderen!

Rimmer Stumpel
Ambassadeur
Rimmer Stumpel

Bij de Projectinrichter geef ik voornamelijk ondersteuning aan de accountmanagers in de meest brede zin.

Mijn vrije tijd is gevuld met zeilen. Een uitspraak die dit onderschrijft is: "There is nothing -- absolutely nothing -- half so much worth doing as simply messing about in boats. In or out of 'em, it doesn't matter. Nothing seems really to matter, that's the charm of it. 

Christa Schoenmaker
Administratie
Christa Schoenmaker

Bij De Projectinrichter houd ik mij bezig met de financiële administratie, waar ik ook de afgelopen jaren in werkzaam ben geweest. 
Naast mijn werk houd ik mij bezig met mijn gezin en vrienden en hou ik van wandelen, winkelen, lezen. En verder alle leuke en gezellige dingen die zich voor doen.

Yvonne Smolders
Administratie
Yvonne Smolders

In het groene Bergeijk waar deprojectinrichter is gevestigd, ben ik onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie. 

In m’n vrije tijd ben ik een trouwe voetbalsupporter van onze zonen. Verder hou ik van mountainbiken met het gezin, wandelen met de hond, zwemmen en afspreken met vrienden of familie.

Ingrid Keijzer
Financiële administratie
Ingrid Keijzer

Ik werk op de financiële administratie en hou me dagelijks bezig met alle administratieve werkzaamheden voor deprojectinrichter.

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker naar buiten. Ik hou van wandelen, zwemmen of lekker winkelen en gezellige dingen doen met vrienden of familie.

Jos Jonker
Kwaliteitsmanager
Jos Jonker

Als Kwaliteitsmanager houd ik mij onder andere bezig met de ISO-certificering binnen De Projectinrichter: Sinds april 2016 zijn we als bedrijf ISO 9001 gecertificeerd, in mei 2017 gevolgd door het ISO 4001- certificaat. Verder heb ik o.a. ervaring met scrum en IT. In 2017 zijn we van start gegaan met de verdere optimalisering van onze bedrijfsprocessen. Als Lean Six Sigma Black Belt ben ik er sterk op gericht de processen van De Projectinrichter zo LEAN mogelijk in te richten en deze zo veel mogelijk te laten aansluiten op de wensen en eisen van de klant.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en vrienden. Verder loop ik graag hard en ben ik nauw betrokken bij de sporten van mijn kinderen.

Sarah Schiffer
Creative Marketing Manager
Sarah Schiffer

Ik word blij van goed ingerichte ruimtes, mooie producten en vormgeving tot in de details. De Projectinrichter helpt klanten om het beste uit hun werkomgeving te halen, en ik help De Projectinrichter om haar geweldige expertise vorm te geven tot heldere concepten. Met mijn achtergrond als Concept Manager en Interieurarchitect vind ik het heerlijk om me bezig te houden met alle aspecten binnen het bedrijf die vormgeving en storytelling nodig hebben. 

Buiten werktijd ben ik het liefst op pad met mijn gezin. We reizen graag, maar gewoon een leuk koffietentje om de hoek is ook helemaal prima. Verder ben ik veel op de yogamat te vinden en altijd graag bezig met design en vormgeving.

Lisa Broekhuis
Online Content Marketeer
Lisa Broekhuis

Ik ben bij deprojectinrichter verantwoordelijk voor onder andere de website en de externe communicatie. Hoewel ik relatief nieuw ben in de wereld van kantoorinrichting en projectstoffering, word ik heel enthousiast van alle gepassioneerde mensen om mij heen. Dit enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dat maakt mijn werk ook zo leuk.

Als ik niet op kantoor ben, dan vind je me of thuis, of in de stad. Ik vind het heerlijk om langs winkels te slenteren en leuke spulletjes te browsen. Verder vind ik een goed DIY project hartstikke tof! Een mooie tuinset van pallets, nieuw vloertje in de trapkast of een epoxytafel: I love it. Ik kan, aan de andere kant, ook echt wel lekker lui zijn en hele games in enkele dagen of weken uitspelen.

DPI Services

Brian van der Starren
Servicecoördinator
Brian van der Starren

Bij De Projectinrichter werk ik als servicecoördinator. Mijn taken zijn onder andere het leveren, monteren en inhuizen van de kantoormeubelen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw, 2 dochters en onze hond. Quality time met familie en vrienden vind ik belangrijk en ga dan graag een dagje weg, maak een wandeling door het bos of blijven we lekker thuis om spelletjes te spelen.
 

Mark Drowniak
Montage
Mark Drowniak

Een unieke kans is me aangeboden om samen met ex-collega's een serviceteam te mogen opstarten bij De Projectinrichter. Deze heb ik met twee handen gegrepen. Ondanks dat ik bij een eerdere werkgever maar een jaar in de kantoormeubilair heb gewerkt is de passie hiervoor sindsdien erg gegroeid! We streven er nu ook zeker naar om een toegevoegde waarde voor dit mooie bedrijf te mogen zijn!

In mijn vrije tijd maak ik graag foto's, vooral gericht op de natuur. Af en toe sport ik nog wel eens maar moet dat eigenlijk wel weer wat meer gaan doen. Ook bbq'en op mijn kamado vind ik erg leuk en er komen steeds weer verrassend lekkere gerechten van de grill af.  Samen met mijn vrouw willen we graag de wereld zien en reizen heel graag, het liefst zo lang en zo ver mogelijk! Van back-to-basic tot all-in, alhoewel we de all-in het liefste zoveel mogelijk skippen of zo kort mogelijk maken om weer even bij te tanken en uit te rusten.

Sandy Romijn
Teamleider Montage
Sandy Romijn

Bij De Projectinrichter ben ik Teamleider van DPI Services. Vanuit onze vestiging in Culemborg verzorgen wij plaatsing van meubilair en alles wat daar verder nog bij komt kijken.

In mijn vrije tijd houd ik van weekendjes er op uit gaan en barbecueën. Naar live muziek luisteren kan ik ook zeer waarderen. 

Wilfred Verbruggen
Montage
Wilfred Verbruggen

Meer informatie volgt.

William van Zee
Planning
William van Zee

Meer informatie volgt.