Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Akoestische Lounge Banken | lounge werkplek

Akoestische lounge banken worden vaak toegepast in open kantoorruimtes. Akoestische banken kunnen gebruikt worden voor informeel overleg, zonder overige medewerkers direct tot last te zijn. Bij akoestische banken en kantinebanken zijn diverse tafels leverbaar, vaak voorzien van een kolompoot. Wanneer de tafel in hoogte verstelbaar is en het werkblad verschuifbaar, noemen we dit een lounge werkplek ook wel aanland werkplek genoemd. Dit soort inrichtingsoplossingen worden steeds vaker toegepast binnen het nieuwe werken. De prijzen van de akoestische lounge banken zijn gebaseerd op een 2-zits uitvoering. Bekijk ook onze collectie akoestische wanden.

Een akoestische bank voorkomt niet alleen het nagalmen van geluid, de medewerker(s) kunnen zich ook even terug trekken. Hoge akoestische banken zijn er in verschillende hoogtes en bekleedt met verschillende stofsoorten. Een lounge bank kan voorzien zijn van in hoogte verstelbare armleggers. Daarnaast is de zitting in sommige banken elektrisch verstelbaar, zodat het een ergonomische oplossing is voor een beeldscherm werkplek. Graag adviseren wij u bij het uit kiezen van een geschikte lounge bank/werkplek. In onze showroom Purmerend of Rotterdam kunt u diverse akoestische lounge banken bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Akoestische Lounge Banken.