Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Artifort Perching

Prijs Artifort Perching vanaf € 364
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching
Artifort Perching

Ontwerp: Studioilse  Collectie: 2016 

Artifort Perching kruk

De Artifort Perching is de naam van een nieuwe familie comfortabele stoelen en is ontworpen door Ilse Crawford van Studioilse. De Perching is op de meubelbeurs, Salone Internazionale del Mobile in Milaan in april 2016 gepresenteerd.
Een serie comfortabele stoelen voor veelzijdig gebruik, ideaal voor onze gezonde, actieve levens. Handgenaaide lederen zadels over een eenvoudig draadframe, gemaakt als vriendelijke, praktische metgezellen voor elke situatie die vraagt om een tijdelijke zitmogelijkheid.

Kenemerken Artifort Perching

De Perching familie van Artifort bestaat uit drie stoelen: een hocker (hoogte 39 cm), een kruk (hoogte 49 cm) en een hoge kruk | barkruk (hoogte 69 of 84 cm). De zitelementen hebben een stalen gepoedercoat frame, de zitting is bekleed met zadelleder en vastgezet met lederen veters. De Artifort Perching is verkrijgbaar in vier vaste kleurcombinaties van lederen zittingen en onderstel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Artifort Perching.