Artifort - Bras

De Artifort Bras is een collectie zitmeubelen, bestaande uit een bank in een 2, 2.5- of een 3-zitter. De Bras Easy Chair (fauteuil) en de Bras Poef (die ook als voetensteun te gebruiken is), behoren ook tot de Bras collectie. Samen vormen deze meubelen één geheel.
 
Wist u dat Bras Frans is voor arm? En de Bras omarmt je met veel plezier en uiteindelijk omarm jij ook de Artifort Bras door zijn ideale zitcomfort, of het nu in de fauteuil of op de bank is. 

DesignerKhodi Feiz
Lees meer
 • Circular icon
  Artifort Bras productfoto
  Artifort Bras BankVanaf € 2.183,-
 • Circular icon
  Artifort Bras Easy Chair productfoto
  Artifort Bras FauteuilVanaf € 1.184,-
 • Artifort Bras productfoto
  Artifort Bras poefVanaf € 603,-

Deze zitmeubelen zijn ideaal los, maar juist ook samen inzetbaar in uw bedrijfslobby, entree of wachtruimte. Zo creëert u een zitje dat goed bij elkaar past en ultiem zitcomfort biedt, zeker wanneer u de bijpassende poef bij de bank plaatst, zodat de gebruikers even hun voeten te ruste kunnen leggen en al wachtend kunnen ontspannen. De fauteuil is ook als Highback te verkrijgen.

Kenmerken van de Artifort Bras zitmeubelen 

Keuze uit 2 soorten onderstellen: 4-poot draaibaar: gepolijst RVS of poedercoat of een 4-poot hout: massief eikenhout met olie-afwerking. 
Te bekleden in vele stoffen uit de uitgebreide collectie. Geen idee welke u het beste kunt kiezen? Ook hier kan De Projectinrichter u mee helpen. Onze experts adviseren u graag.   
Ontworpen door: Khodi Feiz. 

Over Artifort 

De meubels van Artifort zijn uitermate goed toepasbaar en geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten, waaronder; vergaderen, het nieuwe werken, eten en ontvangen, zo ook de meubelen uit deze collectie van de Artifort Bras.  

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de  Artifort Bras.