Artifort - Track

De veelzijdige Artifort Track collectie bestaat uit een modulaire bank en een fauteuilvorm van de zitelementen. Artifort Track karakteriseert zich door de personalisatiemogelijkheden, de comfortabele uitstraling en het geraffineerde ontwerp. Is dat niet ideaal voor projectruimtes?

Pas het modulaire Artifort Track zitsysteem toe in onder andere lobby’s, ontvangst- en wachtruimtes

Lees meer
 • Artifort Track BankVanaf € 4.505,-

Stel uw eigen Artifort Track zitsysteem samen

Met het Artifort Track assortiment creëert u eenvoudig een gepersonaliseerd zitmeubel dat voldoet aan uw behoeftes voor uw projectruimte. Dit kan door diverse zitcomponenten naar eigen smaak samen te stellen. Baseer de grootte en de vorm van het zitmeubel bijvoorbeeld op het aantal gewenste zitplaatsen en de eigenschappen van uw ruimte. Daarbij is er keuze uit zitsegmenten met en zonder rugleuning.

Eigenschappen van Artifort Track

 • De Artifort Track collectie wordt gevormd door een modulair zitsysteem en een fauteuilvorm van de zitelementen.
 • De Artifort Track zitmeubels zijn meer dan geschikt voor bijvoorbeeld ontvangst- en wachtruimtes en lobby’s.
 • Kies uit diverse zitmodules om uw unieke Track zitmeubel samen te stellen; deze hebben uiteenlopende vormen, groottes en mogelijk een rugleuning.
 • Stel uw eigen Track zitsysteem samen; bepaal onder andere de grootte en de vorm van uw zitmeubel, zodat deze aan al uw wensen voldoet voor uw projectruimte.
 • Pas voor een samenhangende look in uw ruimte ook de Artifort Track fauteuil toe in uw interieur. Uiteraard zijn de zitmeubels ook los van elkaar toepasbaar.
 • Laat optioneel tafels en elektrificatievoorzieningen toevoegen aan uw Track bank, om de functionaliteit te vergroten.
 • Kies voor de Artifort Track collectie uit diverse kleuren.
 • Ontwerper van Artifort Track: Norm Architects.

Varianten van Artifort Track

 • Artifort Track bank
 • Artifort Track fauteuil

Over Artifort

Artifort heeft veel ervaring als meubelontwikkelaar; het begon al in 1890. Het bedrijf heeft meerdere prestigieuze awards gewonnen, wat te danken is aan hun uitmuntende vakmanschap. Producten uit het Artifort assortiment worden gekenmerkt door hun luxueuze, comfortabele en stijlvolle uitstraling. Dit is ook terug te zien in de Artifort Track collectie.

Onze diensten

Wist u dat u bij deprojectinrichter terecht kan voor de creatie van uw ideale projectruimte? Met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over alle installaties, montages en transportvraagstukken. Daarnaast adviseren onze experts u graag over onze meest geschikte meubels voor uw ruimte uit ons assortiment. Graag eerst proefstoelen tijdelijk uitproberen voordat u een aankoopbeslissing neemt? Ook dat is bij deprojectinrichter mogelijk. Lees voor meer informatie over al onze diensten verder op onze website of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het Artifort Track assortiment of over de services van deprojectinrichter? Tijdens werkdagen kunt u bij ons terecht voor aanvullende informatie, een consult en gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.