Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Castelijn LV vergadertafel | directiebureau

Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV
Castelijn LV

Ontwerp: Marieke Castelijn  Collectie: 2006 

Castelijn LV

Deze vergadertafels | directiebureaus kunt u met losse bladstroken van 20, 30, 40 en 50cm breed zelf samenstellen. Zodoende bepaalt u niet alleen de uiteindelijke lengte, maar ook het ritme van de naden in het blad: strak in een stramien of juist een nonchalante mix van breedtematen. Ook kunt u bepalen of uw blad uit een houtsoort bestaat of verrassend gemixt wordt met frisse lakkleuren. De losse bladstroken maken bovendien vervanging, kleurverandering of aanpassingen in de toekomst mogelijk.

Het strokeneffect komt op de bijpassende kasten terug in het afdekblad, dat links of rechts tot op de grond doorloopt. Zowel de bureaus van 100cm diep als de benchtafels van 160cm rusten op geheel gelakte kastjes, met rondom bergruimte. De standaard werkhoogte van 74.3cm is middels ophoogstrippen naar 76.3 of 78.3 cm te verhogen.

Bijpassende vergadertafels zijn op dieptes van 100cm, 120cm of 160cm verkrijgbaar en kunnen tot wel 310cm lengte samengesteld worden. Bij de 110cm hoge sta-tafels is de maximale lengte 210cm. De LV collectie is verkrijgbaar in noten wild of eiken wild of juist een mix van lakkleuren en oppervlaktestructuren als unilak, effectlak, hoogglanslak of gelakt kantmotief.

De LV vergadertafel en of directiebureau die u zelf kunt samenstellen uit losse stroken, is ook in wit HPL leverbaar. Er zijn 4 verschillende oppervlaktes uitgekozen en om de collectie efficiënt te kunnen produceren, is er per strookbreedte een HPL-keuze vastgelegd: de 20cm bladstroken zijn in HPL hoogglans, de 30cm bladstroken zijn in HPL met nerfstructuur, de 40cm stroken zijn in HPL met korrelstructuur en de 50cm bladstroken zijn in supermat HPL.

De zijwang is geheel in nerfstructuur en in de kopwang - die uit 4 panelen bestaat - zijn alle 4 de structuren verwerkt. De randafwerking is steeds met door-en-door witte band in dezelfde structuur als de bladstrook en dus niet met HPL-zwarte randjes.

Door de tafel samen te stellen uit verschillende maten stroken, ontstaat door de vastgelegde HPL-oppervlaktes vanzelf het speelse effect van subtiel verschillende bladdelen. Met de keuze voor HPL is de LV vergadertafel | directiebureau ook bestand tegen intensief gebruik.

Zit-Sta bureau LV

De luxe houten bureaus van de LV en LVV collecties zijn er nu ook als zit-sta werkplekken leverbaar. Middels de netjes in het blad ingefreesde bedieningsknop, kan het blad tot 130 cm omhoog. Het onderstel is mooi geïntegreerd in het sideboard en de wang van het bureau, waardoor het representatieve karakter niet wordt aangetast. Bovendien staat het bureau daardoor ongekend stabiel, zelfs op de hoogste stand.

Nieuw: Push-to-open!

De kastwanden in de LV-collectie, zijn net als de sideboards en ladenblokken bij de bureaus nu allemaal greeploos en dus push-to-open geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Castelijn LV.