Castelijn

Castelijn meubelen is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, duurzame design meubelen. Het gaat om een 100% Dutch Design, ontworpen met passie en ambachtelijk vakmanschap. Dit merk is speciaal geschikt voor duurzame kantooromgevingen en projecten. Van kasten tot tafels en van werkplekken tot bureaus. Naast de standaard collectie is maatwerk is ook mogelijk. Zo kunt u ook receptiebalies, bibliotheek kasten en vergadertafels op maat aanvragen.

Lees meer

1 / 1

Castelijn, de makers van design

Het hechte Castelijn team ontwerpt zelf, maar werkt ook weleens samen met externe ontwerpers. Dit familiebedrijf richt op duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit. Dit zijn geen modeverschijnselen bij Castelijn, maar de kernwaarden. En die worden heel zichtbaar uitgedragen.

Eigenschappen

  • 100% Dutch Design, met passie vervaardigd.
  • Ontwerpen van eerlijke en natuurlijke materialen.
  • Strakke en eigentijdse uitstraling.
  • Tijdloze ontwerpen die niet onderhevig zijn aan trends of een bepaald tijdsbeeld.
  • Verfijnde afwerking met oog voor detail.
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord: van de gebruikte materialen tot aan het uiteindelijke transport.
  • Ideaal voor duurzame project- en kantoorinrichtingen.

De geschiedenis van Castelijn meubelen

In 1958 begon Gerard Castelijn vanuit een kleine schuur in het landelijke dorp Rijpwetering (in de provincie Zuid-Holland) zijn bedrijf. In 1994 trok hij zich terug uit het bedrijf en droeg het over aan zijn kinderen: Ellen, Marieke en Jan Castelijn. Natuurlijk op basis van goede afspraken. Zo werd de uitstraling van de Castelijn meubelen gewaarborgd en werd het bedrijf liefdevol voortgezet. Inmiddels bestaat het familiebedrijf al meer dan 50 jaar en heeft de bescheiden schuur in Rijpwetering in 1998 plaatsgemaakt voor een modern en ruim fabriekspand in Roelofarendsveen. Ooit klein begonnen, zowel figuurlijk als letterlijk, maar tegenwoordig behoort Castelijn tot de grote gevestigde en alom gewaardeerde merknamen in de wereld van hoogwaardige design kantoor- en projectmeubelen.

STIP-gecertificeerd

Als eerste meubelfabrikant is Castelijn STIP-gecertificeerd. Het houdt in dat ál het hout dat zij verwerkt, afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen met FSC of PEFC certificaat. Kiezen voor de collecties van Castelijn, is dus gegarandeerd een duurzame en verantwoorde keuze!

Over deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter nemen wij al uw wensen heel serieus. Als team streven we samen met onze klanten naar het realiseren van een werkplek die naadloos aansluit op hun behoeften. We nemen daarbij de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de reiniging van de meubels die u bij ons bestelt, wat een integraal deel uitmaakt van onze service. Zo waarborgen we niet alleen dat uw werkruimte functioneel en stijlvol is, maar dat deze ook duurzaam en zorgeloos is in gebruik. Nu én later.

Enthousiast over Castelijn meubelen?

Wilt u meer informatie over Castelijn meubelen? Of bent u direct enthousiast en wilt u bestellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mail, via het infoformulier op onze website of door te bellen naar 088 650 1234. Uiteraard kunt u ook binnenlopen in een van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om de mooie kantoormeubelen van Castelijn te komen bekijken en inspiratie op te doen. Onze experts staan u graag te woord!

Series