Castelijn

Castelijn meubelen is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige, duurzame design meubelen, 100% Dutch Design met passie en ambachtelijk vakmanschap vervaardigd. Speciaal geschikt voor duurzame kantooromgevingen en projecten. Van kasten tot tafels, van werkplekken tot bureaus. Naast de standaard collectie is maatwerk is ook mogelijk, van receptiebalies tot bibliotheekkasten en vergadertafels op maat.

Lees meer

1 / 1

Kernwaarden Castelijn meubelen

  • 100% Dutch Design met passie vervaardigd.
  • No-nonsense ontwerpen van eerlijke en natuurlijke materialen.
  • Strakke en eigentijdse uitstraling.
  • Tijdloze ontwerpen die de tand des tijds doorstaan en niet onderhevig zijn aan trends of een bepaald tijdsbeeld.
  • Verfijnde afwerking met oog voor detail.
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd, van materialen tot transport.
  • Geschikt voor duurzame project- en kantoorinrichting.

Geschiedenis Castelijn meubelen

In 1958 ooit begonnen door de heer Gerard Castelijn vanuit een kleine schuur in het landelijke dorp Rijpwetering in de provincie Zuid-Holland. In 1994 trok de heer Gerard Castelijn zich terug uit het bedrijf en droeg het roer over aan zijn vier kinderen, Ellen, Marieke en Jan Castelijn. Hiermee was de uitstraling van de Castelijn meubelen gewaarborgd en werd het bedrijf liefdevol voortgezet. Inmiddels  bestaat het familiebedrijf al meer dan vijftig jaar en heeft de bescheiden schuur in Rijpwetering in 1998 plaats gemaakt voor een modern en ruim bemeten fabriekspand in Roelofarendsveen. Ooit klein begonnen, zowel figuurlijk als letterlijk, echter heden te dage behoort het merk Castelijn tot de grote gevestigde en alom gewaardeerde namen in de wereld van hoogwaardige design kantoor- en projectmeubelen.

Castelijn is STIP gecertificeerd

Als eerste meubelfabrikant is Castelijn STIP-gecertificeerd. Het houdt in dat ál het hout dat zij verwerken, afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen met FSC of PEFC certificaat. Kiezen voor deze collecties is dus gegarandeerd een duurzame en verantwoorde keuze

Meer informatie over Castelijn meubelen?

Wilt u meer informatie over Castelijn meubelen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via email via het infoformulier op onze website of telefonisch via telefoonnummer 088 650 1234. Uiteraard kunt u ook binnenlopen in een van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam om de mooie kantoormeubelen van Castelijn te komen bekijken en inspiratie op te doen. Onze experts staan u graag te woord!

Series